Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Magazijnmedewerker 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Kaatsheuvel 2332 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een kei in structuur en kijk je ook naar wat er nog beter kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als magazijnmedewerker bij Isero? 

Onze magazijnmedewerker zorgt voor een efficiënt, net en goed gevuld magazijn. Vanuit onze vestigingen rollen de orders automatisch van de printer en deze worden door jou en je collega's snel en zonder fouten klaargemaakt. Daarna worden de orders nog een keer gecontroleerd en in de vrachtauto's gereden. Onze klanten wachten op hun spullen dus alles gaat strak op tijd.

Je wordt vanaf de eerste werkdag gekoppeld aan een mentor en opgeleid voor de nodige productkennis, en hoe ons bedrijf werkt, aan onze eigen Spijkeracademie.
Houdt jij van werken in teamverband en is orde en netheid je tweede natuur? Reageer dan snel!

Wie zoeken wij?

Een medewerker die een proactieve werkhouding heeft, stressbestendig is, probleemoplossend werkt en die vooruit denkt. Enthousiasme en ervaring met het werken als magazijnmedewerker is belangrijk om in aanmerking te komen voor deze mooie baan. Daarnaast vind je het leuk om ervoor te zorgen dat het magazijn op orde is, vul je de voorraad dagelijks aan en kan jou soms gevraagd worden om in één van onze bussen te stappen en artikelen snel en accuraat af te leveren bij onze klanten. Werken met computers, in dit geval Microsoft AX, is geen probleem voor je.

Wat bieden wij jou?

•Werken bij de grootste én leukste technische groothandel van Nederland
•Mooie ontwikkelkansen dankzij diverse opleidingen
•Korte lijnen en afwisselende werkzaamheden 
•Enthousiaste collega's die jou graag wegwijs gaan maken
•Een gezellige werksfeer, waar we veel lachen met elkaar, er volop teamgevoel aanwezig is en onvergetelijke bedrijfsuitjes!

Wie zijn wij?

Isero is onderdeel van Grafton Group plc en is de leidende groothandel in hang- & sluitwerk, gereedschap, bevestigingsmiddelen, ijzerwaren, werkkleding en PBM’s. Tot de groep behoren Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie, Van Der Winkel, Gunters en Meuser, Weijntjes, SV-E en Freke Inbraakbeveiliging. Met meer dan 60 vestigingen, haar unieke fijnmazige en snelle logistiek, en haar ervaren service gerichte medewerkers, richt Isero zich vooral op bouw, onderhouds- en installatiebedrijven. Alle vestigingen van Isero hanteren het ‘1 | 2 | 3| concept’: de klant staat centraal en kan rekenen op gemak, snelheid en afspraak = afspraak.