Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Magazijnmedewerker 33 - 40+ uur vacature

Productie Son en Breugel 2307 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Son, onderdeel van Van Loon Group en gevestigd op Ekkersrijt, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. De locatie in Son is in gebruik genomen in 2017 en gebouwd volgens de modernste normen qua duurzaamheid. Voor Van Loon Vlees zoeken wij een:

Magazijnmedewerker

De Functie

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle ondersteunende werkzaamheden binnen de afdeling Facilitair. Je bent flexibel inzetbaar binnen de gehele non-food afdeling.

Verder heb je de volgende kerntaken:

  • Het in- en uitboeken van goederen.
  • Opruimen en klaarzetten van hulpstoffen, verpakkingsmateriaal en chemie.
  • Voorraad controleren, beheren en signaleren bij afwijkingen.
  • Het afwegen, in- en uitboeken van kruiden.
  • Oplossen kleine storingen.
  • Opstapelen van dozen en wegzetten van de pallets.
  • Opgeruimd houden van de afdeling.
  • Bedienen van opzet- en schrobmachine.
  • Het naleven van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid.
  • Deelnemen aan werkoverleg

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een flexibele en samenwerkingsgerichte collega. Verder beschik je over VMBO werk- en denkniveau, kennis van MS Office en spreek je de Nederlandse taal.

Jij en Van Loon Group

Lijkt het jou leuk om samen met een groeiende organisatie te mogen werken? Dan bieden wij jou een uitdagende baan met groeimogelijkheden. Ook bieden we je een prima salaris en toeslagen conform CAO. Wij hebben uitstekende secundaire voorwaarden zoals pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit en een gratis sportabonnement. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij kunt blijven ontwikkelen hebben wij de van Loon Campus. Hier bieden wij jou de mogelijkheid om je door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen.

Werkomgeving

We werken 38 uur per week. Als Magazijnmedewerker werk je in twee verschoven diensten tussen 6.00 en 24.00 uur. Wij werken maandag t/m zaterdag. Wij zorgen dat je een maand van tevoren je rooster ontvangt, zodat jij weet welke 5 dagen je bent ingepland.