Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Magazijnmedewerker / Heftruckchauffeur 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Boxtel 932 keren bekeken
Vacature omschrijving

In deze functie bestaan je taken o.a. uit:

Het ontvangen, controleren, opslaan, orders verzamelen en verzend gereed maken van gereed producten met behulp van de daarvoor bestemde middelen. (inclusief laden en lossen van goederen uit vrachtwagens).Verrichten van de benodigde administratieve werkzaamheden waaronder het verwerken van retouren en tellingen locatiebeheer.Diverse taken op magazijngebied, o.a. ten behoeve van de processen inbound, outbound en planning en mede zorgdragen voor orde, netheid en veiligheid van magazijn en buitenplaats.Je werkt als magazijnmedewerker in dagdienst en bent bereid om incidenteel in 2-ploegendienst te werken.

Om in aanmerking te kunnen komen voldoe je aan de volgende wensen:

• Je hebt een opleiding op MBO-niveau (3/4), bij voorkeur op logistiek of technisch gebied;
• Je hebt enige jaren ervaring in een magazijn/distributiecentrum;
• Je hebt kennis van en ervaring met het besturen van interne transportmiddelen (vork- / reach-/4-weg Heftruckcertificaat);
• Je hebt basis kennis en vaardigheid in het werken met IT-toepassingen op gebruikersniveau (zoals ERP (Baan), WMS (Locus) en Microsoft Office.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Zij richt zich in Nederland met een 2-tal A-merken op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren.

Onze opdrachtgever is uitstekend binnen een halfuur bereikbaar vanuit Eindhoven, Tilburg en Den Bosch / ’s-Hertogenbosch.

Een fulltime baan in dagdienst. Je bent bereid om incidenteel in 2-ploegendienst te werken.

Je komt te werken in een leuk en informeel team van diverse logistiek medewerkersHet bedrijf kent weinig verloop en biedt mooie arbeidsvoorwaarden en passende beloning conform de CAO MetalElktro. Een vergoeding voor je reiskosten woon-werkverkeer is van toepassing vanaf 5 KM enkele reisafstand.

Ben jij de juiste medewerker voor deze rol? Voor deze functie is er uitzicht op een contract van onbepaalde tijd. Voor vragen kan je uiteraard contact met ons opnemen met Start People Boxtel via het nummer 0411-684282 of mail naar boxtel@startpeople.nl