Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Machinist rupskraan 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 781 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ligt jouw ambitie in de bouwwereld? Heb je enige ervaring met de rupskraan en wil je verder bouwen aan jouw loopbaan? Voor onze afdeling Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken hebben wij een rupskraan machinist nodig. Je gaat zelfstandig en in samenwerking grond- en sloopwerkzaamheden uitvoeren met een rupsgraafmachine in werkgebied Zuid-Nederland.
 
Wie ben je
Voor deze functie is het belangrijk dat je in bezit bent van:

 • Minimaal B-rijbewijs
 • Enige ervaring met de rupskraan
 • VCA-certificaat is wenselijk
 • Flexibel inzetbaar, dus ook voor overwerk en zaterdagwerk
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
   
  Wat krijg je
  Kom je ons team versterken als machinist rupskraan, dan garanderen wij jou dat je in een super fijn team aan de slag gaat. Baetsen is een Brabants bedrijf met harde werkers, die voor elkaar klaar staan. Je krijgt een prima salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg waarbij het geld altijd op tijd wordt overgemaakt. Je gaat aan de slag met het goed onderhouden materieel en vakkundige collega's. Binnen onze organisatie heb je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.
   
  Bij een Brabants bedrijf horen gezellige borrels met de collega's. Kom je bij ons werken, dan ga je een deel uitmaken van een hecht team dat van gezelligheid houdt!
   
  Interesse?
  Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Ted Kees, te bereiken via 040 - 205 44 90.
   
  Kom je bij ons bouwen aan jouw loopbaan?