Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Machinist mobiele torenkraan 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Veldhoven 1332 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij eenkraanmachinistóf ben jij een enthousiaste chauffeur die als aankomend kraanmachinist het vak van hijsen zich eigen wil maken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of een andere werkomgeving? Voor onze afdeling Kraanverhuur hebben wij een vacature voor een machinist mobiele torenkraan open staan.

Wat ga je doen

Je gaat opdrachten uitvoeren bij onze klanten op verschillende locaties. Gevarieerd werken, dat is wat deze functie typeert. Elke dag is anders, dus ook de opdrachten. Vanzelfsprekend krijg je hierbij de beschikking over de juiste hijs- en hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Uiteraard ben je tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en voor de veiligheid van derden die zich direct binnen het bereik van kraan zich bevinden Wij als Baetsen zijn trots op ons materieel en wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat ook jij jouw kraan in goede conditie houdt.

Wil je alvast kijken hoe de dag van een kraanmachinist verloopt? Kijk dan snel hier.

 

Wie ben je

Ben jij een kraanmachinist of aankomend kraanmachinist, kun jij tegen lange werkdagen, ben je bereid om indien nodig op zaterdag te werken en ben je daarnaast iemand die graag meedenkt, proactief, klantgericht en professioneel is?

Dan dagen wij jou graag uit om snel te reageren!

 

Wat vragen wij?

Voor deze functie ben je uiteraard in bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Daarnaast zou het mooi zijn als je in het bezit bent van een TCVT certificaat mobiele torenkraan en/of mobiele telescoopkraan, eventueel aangevuld met een geldig VCA-certificaat óf ben je bereid dit op kort termijn te behalen.

Wat bieden wij jou

Kom je ons team versterken, dan heb je veel goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Allereerst zorgen wij ervoor dat je conform cao Beroepsgoederenvervoer uitbetaald krijgt. Ook garanderen wij jou dat wij altijd op tijd zijn met uitbetalen. Verder krijg je van ons:

  • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  • Deelname aan FiscFree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg of een bol.com/cool blue bon;
  • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Kwalitatief goed onderhouden materieel;
  • Onderhoud code 95: de theorie wordt bij ons op locatie georganiseerd;
  • En nog veel meer!


Interesse?
Wil je ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Voor inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met Harry van Heeswijk, te bereiken via 06 21 88 21 07.