Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Machinist mobiele kraan 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 409 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij elke dag ‘gesloopt’ naar huis?

Bij Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken houden wij ons bezig met alle voorkomende bouwstoffenlogistiek. Zo voorzien wij de klant van de benodigde bouwstoffen, richten we ons op de in- en verkoop van grond, zand en bouwstoffen en verzorgen wij grond- en sloopwerk. Dit alles doen wij door middel van eigen verwerkingsinstallaties en transportmiddelen. Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken is onderdeel van de Baetsen Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt. 

Wat ga je doen

In deze fulltime functie ga je grond- en sloopwerkzaamheden uitvoeren met een mobiele kraan. Jouw werkgebied bevindt zich in Zuid-Nederland.

Je takenpakket:

-het bedienen van de mobiele kraan op locatie

-het uitvoeren van grond- en sloopwerkzaamheden met de mobiele kraan

-het veilig omgaan met het materieel en op en rondom de bouwplaats.

-het netjes onderhouden van de mobiele kraan

-het onderhouden onderhouden met je collega's en de klant op locatie, zodat alle werkzaamheden volgens opdracht en veilig verloopt

Wie ben je

Werk je graag in de buitenlucht en heb je een ijzersterke conditie?

Jouw profiel ziet er als volgt uit:

-je hebt (enige) ervaring met het bedienen van een mobiele kraan of vergelijkbare machines.

-je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bent bereid dit te halen

-je hebt passie voor je werk en geen 9 tot 5 mentaliteit. Bereidheid tot het verrichten van overwerk wordt door ons zeer gewaardeerd.

-je kunt jezelf omschrijven als iemand die klantgericht is met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw werkzaamheden voer je nauwkeurig uit en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

-je werkt graag in de buitenlucht

Wat bieden wij jou

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

·        krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ en Baetsen

·        betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen

·        heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.

·        kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

·        organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes

·        krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

Interesse?
Is dit de baan die bij jou past? We gaan graag met jou in gesprek! Solliciteer direct, of bel voor meer informatie naar onze recruiter Inge Storms, te bereiken via 06-25741746.