Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Loodgieter Renovatie 33 - 40+ uur vacature

Bouw 's-Hertogenbosch 1703 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij die superhandige Loodgieter met ervaring in renovatiewerkzaamheden? Elke dag een nieuwe uitdaging vind je leuk. Alleen werken of samen met collega’s is voor jou beide geen probleem. Jij neemt daarin je verantwoordelijkheid om de loodgieterswerkzaamheden op een correcte manier uit te voeren. Een gezellig team vind je belangrijk en je houdt van een feestje op zijn tijd of een gezellige BBQ, samen met die collega’s op wie je kunt bouwen.

Bij ons kun je kleine en grotere renovatiewerkzaamheden uitvoeren, heb je behulpzame en fijne collega’s en prima tools om de werkzaamheden aan te pakken. Het maakt voor jou niet uit of je werkt aan een keuken, badkamer of toiletrenovatie. En met jouw positieve instelling is geen klus jou teveel. Je hebt de juiste ervaring en pakt werkzaamheden moeiteloos zelfstandig op. Jij bent die allrounder op wie wij kunnen rekenen.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:
- Vervangen van sanitair en/of radiatoren.
- Aanpassen leidingwerk t.b.v. keuken, badkamer- toiletrenovaties.
- Meedenken over de planning en verdere uitvoering van de renovatie.          

Wat zoeken we in jou:
Jij wordt vrolijk van renovatieklussen. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij dat iedere renovatie weer op tijd en naar wens wordt uitgevoerd. Je werkt prima samen maar ook jezelf volledig richten op een klus vind je geen probleem. Met jouw ervaring heb je voor ieder probleem een oplossing en met deze positieve instelling is geen klus jou teveel. Het is een pre wanneer je in het bezit bent van een diploma Installatietechniek niveau 4 of gelijkwaardig.

Overige harde eisen zijn:

- Aantoonbare ervaring in renovatiewerk 
- Rijbewijs B (E).

Wij bieden:
- Een zelfstandige functie binnen een leuk team,
- Een gezellige werksfeer,
- Een vrije en verantwoordelijke baan,
- Je krijgt de beschikking over een bestelauto,
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek.