Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Logistiek Medewerker 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 402 keren bekeken
Vacature omschrijving

Je werkt samen met het magazijnteam in het magazijn waarbij je met zorg bestellingen samengesteld voor uitleveringen van leverbussen en montagebussen die dagelijks vertrekken.

Omschrijving (hulp)magazijnmedewerker:
Standaard begin je als hulpmagazijnmedewerker waarbij je magazijnwerkzaamheden uitvoert in een team met andere magazijnmedewerkers. De ervaren magazijnmedewerkers zullen je leren om alle werkzaamheden onder de knie te krijgen. De intentie is dat je binnen een jaar doorgroeit tot een ervaren magazijnmedewerker waarbij je een hulp magazijnmedewerkers in zal leren. Je krijgt dan meer verantwoordelijkheden binnen het magazijn. Om door te groeien tot ervaren magazijnmedewerker is ervaring binnen het magazijn belangrijk. Hiernaast is er de mogelijkheid door te groeien tot senior magazijnmedewerker waarbij je de vraagbaak bent voor andere magazijnmedewerkers.

Voorbeelden van de te verrichten werkzaamheden:
- Bestelling klaarzetten voor klanten die komen afhalen.
- Bestellingen laden op de bokken voor montage bussen en leverbussen.
- Containers lossen van binnen gekomen Gumax® producten en dit controleren aan de hand van een checklijst.
- Het aanvullen van het pick gedeelte vanuit het bulk gedeelte.
- Het schoonmaken en opruimen van het magazijn.
- Voertuigen van Tuinmaximaal wassen.
- Invallen als bezorger of hulp monteur.
- Pakketten inpakken die worden verzonden met pakketdienst.
- Overige werkzaamheden.

Werktijden en locatie:
40-urige werkweek over 5 aaneengesloten dagen waarbij je ook de weekenden werkt. Je werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven. Doordeweeks zijn er 2 diensten namelijk van 06:00 tot 15:00 en 09:00 tot 18:00, in het weekend is dit altijd van 09:00 tot 18:00.

Functie-eisen:
- Een afgeronde technische VMBO opleiding
- Je weet van aanpakken.
- Je beschikt over een ETP-, reachtruck- en/of heftruckcertificaat, of bent bereid hiervoor een opleiding te volgen;
- Je bent veiligheidsbewust;
- Je bent nauwkeurig;
- Je bent stressbestendig;
- Je staat sterk in je schoenen;
- Je hebt geen problemen met overuren;

Wat wij jou bieden:
- Startsalaris €1900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast reiskostenvergoeding, overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen.
- Overuren tegen 125% uitbetaald, of om te zetten in extra verlofuren;
- 25 vakantiedagen;
- Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
- Een leuke baan binnen een snelgroeiend bedrijf;
- Doorgroeimogelijkheden.

Waar kom je te werken:
Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa.

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen we samen!