Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Logistiek Medewerker Fulltime 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Boxtel 532 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de stroom van materialen en gereedschappen die benodigd zijn voor het realiseren van onze projecten. Deze werkzaamheden zijn het ontvangen van materialen, klaarzetten voor onze monteurs en incidenteel op de bouwplaats leveren van deze materialen.

Daarnaast behoren ook tot je werkzaamheden alle administratieve handelingen die komen kijken bij het beheersen van ons logistieke project. Je zorgt bijvoorbeeld het binnenboeken van de materialen en het uitboeken bij levering met behulp van ons geautomatiseerd systeem. Deze functie kan mogelijk worden uitgebreid met het bestellen van onze materialen en het beheren van de voorraad.

Wie ben je?

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Daarnaast beschik je over een MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met administratieve processen is een pré. Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief en flexibel.

Wat bieden wij jou?

  • Je werkt in een team met enthousiaste, gedreven collega’s.
  • Een marktconform salaris.
  • Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.