Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Logistics Coördinator Export 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Bladel 2559 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij graag werken voor een internationale organisatie? Hecht jij waarde aan professionaliteit en kwaliteit? Voel jij je prettig in een dynamische omgeving? Dan is Interfood de ideale werkgever voor jou. Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde Logistics Coordinator Export.

Over Interfood
Met vestigingen wereldwijk, ruim tweehonderd werknemers en strategische partnerships is Interfood een toonaangevend, mondiaal bedrijf op het gebied van zuivel. Constant streven naar optimale kwaliteit, actuele kennis en een sterke nadruk op service zorgen ervoor dat Interfood het verschil weet te maken voor zowel haar gevarieerde klantenkring als voor haar partners en leveranciers. Vestigingen en zakenrelaties zijn inmiddels vertegenwoordigd op alle continenten. Door snel te schakelen en proactief in te spelen op de zeer dynamische zuivelmarkt, blijft Interfood zich als bedrijf uitbreiden en ontwikkelen. Dit accent op ontwikkeling en initiatief wordt ook bij individuele werknemers gestimuleerd. Interfood, van oorsprong een familiebedrijf, bewijst dat internationale professionaliteit perfect gecombineerd kan worden met een unieke, persoonlijke bedrijfscultuur.

Voor de afdeling Logistiek Export zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Logistics Coordinator Export.

LOGISTICS COORDINATOR EXPORT

Functie omschrijving
Als Logistics Coordinator Export ben jij verantwoordelijk voor de operationele afwikkeling van contracten met klanten die overal op de wereld gevestigd zijn. Verschepingen gaan van Australië tot Zuid-Amerika en van Azië tot Afrika. Je organiseert het gehele logistieke proces, vanaf het moment van de verkoop tot de uitlevering van het product. Hiervoor onderhoud je intensief contact met niet alleen de betreffende klanten, maar ook met leveranciers en dienstverleners. Je onderhandelt over vrachttarieven van onder andere zeetransporten. Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde documentatie, en zorgt dat deze correct, op tijd en volledig op de juiste bestemming aanwezig zijn. Je signaleert tijdig mogelijke obstakels en bent in staat deze adequaat op te lossen. Oog voor detail, een proactieve houding en sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen zijn hierbij van essentieel belang. Gedurende het gehele proces waarborg je onze service én kwaliteit. Doordat je secuur, communicatief vaardig en oplossingsgericht bent, draag je bij aan het succes van Interfood.
Functie-eisen:

Voor de functie van Logistics Coordinator Export zijn wij op zoek naar iemand die voldoet aan onderstaande verwachtingen.

Afgeronde HBO- of WO-opleiding in een aansluitend veld
Werkervaring in een vergelijkbare functie, in een internationale omgeving.
Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Verdere vreemde talen zijn een pre
Organisatorisch sterk en oplossingsgericht
Iemand die eigenaarschap neemt;
Proactief en secuur

Arbeidsvoorwaarden:

Een dynamische, internationale werkomgeving
Marktconform salaris
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Aandacht voor professionele ontwikkeling