Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Loader-/kraanmachinist Son 2 ploegen 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Son 34 keren bekeken
Vacature omschrijving

Houd je van werken met grote machines? Werk je graag gestructureerd en nauwkeurig? Voor onze afdeling Recycling in Veldhoven zoeken wij collega's die ons team komen versterken als loader-/kraanmachinist.
 
Wat ga je doen
Als loader-/kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het voeden van de sorteerinstallatie, het juist laden van containers en vrachtwagens die op het terrein komen, de acceptatie van diverse afvalstromen en het schoonhouden van het werkterrein.

Je bent zuinig op het materieel waarmee je werkt, waarbij het oplossen van kleine storingen aan de installatie tot jouw taken behoort. Je kunt wel denken dat jouw werkdag er iedere dag hetzelfde uitziet, maar dat is niet zo. Elke dag is anders, al heb je wel terugkomende werkzaamheden.
 
Wie ben je
Voor deze functie is het wenselijk dat je enige ervaring hebt in een soortgelijke functie. Je bent een harde werker en vindt het geen probleem om in 2 ploegen te werken. Je staat klanten netjes te woord en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 
Wat bieden wij jou
Baetsen zorgt goed voor haar personeel. Je krijgt een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, dat op tijd wordt overgemaakt. Daarnaast bieden wij jou kwalitatief goed onderhouden materieel. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je bellen naar Sandra Bruurmijn. 06-25741746
 
Werken met grote machines? Start de sollicitatie direct.