Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Leerling verspaner (frezen / draaien) 33 - 40+ uur vacature

Techniek Wintelre 2255 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wilting is al meer dan 30 jaar actief in de productie van hoogwaardige componenten, (sub)assemblages en samengestelde onderdelen. Wilting is actief in de hightech industrie, zoals semiconductors, lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking en/of onderzoek. De klanten zijn Europese OEM-ers die wereldwijd concurreren. Daarvoor gelden uiterst specifieke en kwalitatief hoogwaardige maatstaven waar Wilting als geen ander mee om kan gaan.
Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Wintelre en Leerdam wordt voldaan aan de steeds groeiende vraag van onze klanten. Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draaifrezen. Voor beide vestigingen zoeken wij nieuwe collega’s, die binnen ons collegiale team aan hoogwaardige producten willen werken.

Leerling verspaner (frezen / draaien)

Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hooggeautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draai-frezen. Voor locatie Wintelre zoeken wij nieuwe leerling verspaners, die zich binnen ons collegiale team willen ontwikkelen tot CNC Frezer of CNC Draaier. Het betreft een afwisselende functie, waarin je door middel van een combinatie van leren en werken wordt opgeleid. Een dag per week ga je naar school en de andere dagen leer je binnen ons bedrijf door te werken aan producten die er toe doen!

Functie eisen:
Je komt bij ons om te leren, dus we vragen dat je wordt toegelaten tot de MBO-opleiding Allround Verspaner (niveau 3) aan het Summa Collega of de niveau 4-opleidingen van Stodt en Teclab.

Gewenste eigenschappen en competenties:
- Gemotiveerd
- Nauwkeurig
- Flexibel
- Communicatief
- Teamspeler

Wilting biedt:
- een uitstekend (intern en extern) opleidingstraject tot CNC-frezer of -draaier door middel van een combinatie van leren en werken
- een inkomen tijdens je leerwerktraject
- een collegiaal en no-nonsense team
- werk aan producten die er toe doen!


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij ontvangen graag je CV met motivatie via email. Je kunt je sollicitatie sturen naar Geert Ketelaars: geert.ketelaars@wilting.eu. Neem voor meer informatie contact op via email of telefonisch (06- 46330449).

N.B.: Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.