Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Leerling spuitgieter 33 - 40+ uur vacature

Productie Eindhoven 188 keren bekeken
Vacature omschrijving

Je uiteindelijke verantwoordelijkheid in de rol van Spuitgieter is het bewaken en corrigeren van het spuitgietproces. Oftewel jij zorgt ervoor dat de spuitgietmachines blijven draaien. Je signaleert afwijkingen en acteert hierop door de machine bij te stellen om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Voor deze functie vragen wij een MBO werk-/ denkniveau. Een gemotiveerde instelling én technisch inzicht. Ervaring in een productieomgeving is een pré. Je bent flexibel inzetbaar, bent bereidt om in 2 ploegen te werken en beschikt over eigen vervoer. Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij een interne (erkende) opleiding aan gekoppeld is. Doorgroeimogelijkheden en een passend salaris.

Heb je dit nog nooit gedaan, maar lijkt je dit wel heel interessant en gaaf om te leren? Dan moet je zeker reageren. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat je intern opgeleid wordt tot Spuitgieter. Kortom, je hoeft het vak nog niet te kennen, maar je moet er wel heel veel zin in hebben om het te leren.