Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Leerling slijper / machineoperator 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1636 keren bekeken
Vacature omschrijving

De Rooy is al ruim 75 jaar dé specialist op het gebied van rondslijpen, vlakslijpen, frezen en (3D) meten. We zijn gespecialiseerd in nauwkeurige metaalbewerking van grote producten en hanteren snelle en flexibele levertijden. De Rooy beschikt over een innovatief machinepark met de nieuwste hightech CNC-machines.
 

Word jij onderdeel van onze familie? Onze productiemanagers zijn op zoek naar jongeren die door werkervaring een vak willen leren.  

EEN TECHNISCH BEROEP LEREN IN DE PRAKTIJK?

KIES VOOR EEN GOED BETAALDE BAAN EN INTERNE OPLEIDING BIJ DE ROOY.


Wij bieden jou?

Een functie waarin jij klaargestoomd wordt om productiewerk te verrichten op het gebied van slijpen. Wij bieden jou de mogelijkheid om intern door te groeien tot allround Slijper.


Wat kun jij van ons verwachten?

Werken bij De Rooy betekent werken binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, een dynamische omgeving met korte communicatielijnen. We hechten veel waarde aan een schone en georganiseerde werkplek, bovendien is de werkomgeving volledig geklimatiseerd.

Onze primaire beloning voor jouw inzet bestaat uit:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Toeslag voor overuren ruimschoots boven CAO (180%)
  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Goede pensioenvoorziening (PMT)
  • Opleidingsmogelijkheden op technisch en persoonlijk vlak

En niet te vergeten, we organiseren gezellige bedrijfsborrels en personeelsfeestjes, we bieden vers fruit aan als gezonde snack en trakteren als kers op de taart maandelijks iedereen op gebak.


Enthousiast geworden?

Stuur een email naar Marloes Joosten (m.joosten@rooy.nl) met daarin kort beschreven waarom je graag bij ons wil leren en werken. Als je een cv hebt, stuur deze dan mee.