Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Lasser afzetcontainers 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Veldhoven 428 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij een technische opleiding of achtergrond richting lasser? Wil jij met verschillend materieel werken? Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een
 

Lasser

 
Wat ga je doen
In de functie van lasser ben je een expert op het gebied van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan afzetcontainers. Je verricht zelfstandig onderhoud, reparaties en herstelwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het repareren, zelf binnen en buiten rijden van alle maten afzetcontainers Kortom, jij zorgt ervoor dat de volledige operationaliteit van de containers gewaarborgd wordt. Tevens houd je de constructiewerkplaats schoon.

Je bent alert op belangrijke gebreken, knelpunten en/of onveilige situaties die
de voortgang van de werkzaamheden en het operationele proces nadelig
beïnvloeden; je signaleert en rapporteert dit tijdig aan de bedrijfsleider.

 
Je kunt jezelf omschrijven als een proactieve, klantgerichte en flexibele persoon; je ziet de uitdaging om alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van voertuigen te verrichten en noodreparaties uit te voeren, voor zover dit binnen het kader van de wettelijke eisen, ervaring en opleiding mogelijk is. De werkzaamheden verricht je milieubewust; je bent alert op milieu aspecten en brengt geen schade toe aan het milieu.
 
Wie ben je
Voor deze functie heb je een technische opleiding of achtergrond richting lasser. Daarnaast vinden wij het prettig als je ervaring als lasser hebt. Je hebt passie voor het werk en hebt daarom geen 8 tot 5 mentaliteit. Bereidheid tot overwerk en 2-wekelijks werk op zaterdag wordt door ons zeer gewaardeerd. Als persoon kun je jezelf omschrijven als een aanpakker, proactief, flexibel en professioneel.
 
Wat bieden wij jou
Kom je bij ons werken, dan heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Jouw salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en wordt op tijd overgemaakt. Daarnaast mag je werken met kwalitatief goed onderhouden materieel. De volgende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Baetsen van toepassing:

  • Deelname aan bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt.
  • Deelname aan Fiscfree: met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg;
  • Korting op collectieve zorgverzekering van CZ of VGZ.

Uiteraard mag je aan de slag in een verantwoordelijke functie in een volledig uitgeruste constructie werkplaats met o.a. bovenloopkranen, diverse verschillende lasapparaten, zaagmachine, plasmasnijder enz. Jouw toekomstige collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren.
 
Interesse?
Voor inhoudelijke vragen kun je bellen naar Jeroen van Herk, te bereiken via 06-21 88 21 30.
 
Heb je interesse, solliciteer dan direct via onderstaande button.