Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Lasrobot operator gezocht! 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 2969 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een operator / programmeur Lasrobot. Je bent  verantwoordelijk voor het (zelfstandig) instellen en bedienen van de Lasrobot. Aan de hand van werkorders en (complexe) tekeningen vervaardig je de producten Je bent in staat om de machine zelfstandig in te stellen en indien nodig correcties uit te kunnen voeren. Het in staat zijn je werk te kunnen controleren of deze voldoet aan de gestelde normen en tekeningen is uiterst belangrijk.

Je profiel:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een opleiding c.q. werkervaring in de richting Metaal. Ervaring in het werken met een Panasonic lasrobot is een pré. Uiteraard kun je tekening lezen, ben je in staat om schriftelijke instructies te begrijpen en kun je met een schuifmaat werken. Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal. De functie is in een 2-ploegendienst, flexibiliteit in deze functie is van groot belang! Denk hierbij aan o.a. extra uren werken in verband met toename werkaanbod of afwezigheid van je collega.

Ben jij op zoek naar een leuke baan én is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer snel via solliciteren@iptechniek.com of bel naar onze vestiging. 040-8200305