Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Kwaliteitscontroleur N.o.t.k. vacature

Logistiek Eindhoven 1193 keren bekeken
Vacature omschrijving

Meters maken doen we samen!
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wil Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2017 beloond met het winnen van een bronzen FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een Junior Kwaliteitscontroleur voor 32-40 uur per week.
Zorg jij dat alles in ons magazijn op rolletjes loopt? Nog geen ervaring maar wel affiniteit met het borgen van de kwaliteit? Lees dan vooral verder!

Over de functie
Als Junior Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren van de productkwaliteit. In deze functie heb je veel vrijheid en werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je controleert of de goederen (terrasoverkappingen en toebehoren) die binnenkomen volgens de gemaakte afspraken worden afgeleverd. Je controleert deze goederen bijvoorbeeld op kleur, compleetheid en je let erop dat de goederen niet beschadigd zijn. Ook controleer je de uitgaande goederen; de terrasoverkappingen en toebehoren die ons magazijn verlaten om uitgeleverd te worden aan onze klanten.

Daarnaast voer je dagelijks controles uit op de locatie van de producten: zowel in het pick- als het bulkgedeelte in het magazijn. Tijdens jouw controles kijk je ook of er volgens de werkinstructies gewerkt wordt en of de producten op een veilige manier worden opgeslagen. Jouw bevindingen rapporteer je en je schakelt direct om eventuele issues te verhelpen.

Ook kom je met verbetervoorstellen of aanpassingen in de procedures.

Werktijden en locatie

 • Je verricht de werkzaamheden op de Rooijakkersstraat 8 te Eindhoven
 • 32- of 40-urige werkweek van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Incidenteel kan er van je gevraagd worden in het weekend te werken.

Wat wij vragen

 • Minimaal Mbo+ werk – en denkniveau;
 • Je kunt per direct beginnen en je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (beheersing van de Duitse & Engelse taal is een pré);
 • Je bent communicatief sterk en stimulerend naar collega’s toe;
 • Je vindt het een uitdaging om mee te denken in het verbeteren van processen;
 • Ervaring in de logistieke sector is een pré;
 • Je bent stressbestendig, kunt snel schakelen en je weet van aanpakken;
 • Je werkt secuur;
 • Je bent flexibel in je werktijden.

Wat wij jou bieden

 • Junior bruto salaris tussen €1.800,- tot €2.250,- per maand (o.b.v. 40 uur per week) Het salaris is afhankelijk van competenties, kennis en ervaring;
 • We bieden je een reiskostenvergoeding. Daarnaast worden je eventuele overuren allemaal uitbetaald, bouw je pensioen op en ontvang je toeslagen tot wel 200% voor het werken tijdens feestdagen (regeling 2018);
 • Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar;
 • Een gezellige werksfeer inclusief gezelligheid in onze club tijdens pauzes en na werktijd;
 • Een gevarieerde baan, geen dag is hetzelfde;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiend bedrijf.

Over Tuinmaximaal
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2018 beloond met het winnen van een gouden FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.