Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Klantenservice medewerker N.o.t.k. vacature

Callcenter/ Contactcenter Eindhoven 57 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vind jij het leuk om klanten te adviseren over onze terrasoverkappingen en toebehoren, zowel persoonlijk in onze showroom als per e-mail en telefonisch? Dan hebben wij de baan voor jou!

De functie

In het team begin je als junior klantenservicemedewerker waarbij je het eerste aanspreekpunt voor klanten en dealers van Tuinmaximaal wordt. Je zorgt er voor dat het bestelproces van begin tot einde soepel verloopt. Dit begint met een adviserende rol naar klanten en/of een van de honderden dealers van Tuinmaximaal via mail, telefoon of in de showroom. Na het adviseren en overleggen over de mogelijkheden worden door jou orders administratief afgehandeld en help je met de routeplanning van deze orders voor een van de montage- of leverteams van Tuinmaximaal. Kortom heb je een heel afwisselend takenpakket en vliegt de tijd voorbij.

Voorbeelden van de te verrichten werkzaamheden:
- Consumenten en dealers van Tuinmaximaal adviseren in de showroom, per telefoon of mail.
- Administratieve afhandeling van bestellingen.
- Offertes opstellen voor klanten en dealers.

Werktijden en locatie:
Een 24-, 32-, of 40-urige werkweek waarbij je minimaal 1 weekenddag en op 1 doordeweekse avond werkt. Doordeweeks zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 waarbij we werken met een vroege en late dienst welke op basis van voorkeuren worden ingepland. De werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven.

Wat wij jou bieden:
- Een junior startsalaris van €1800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding, worden je overuren allemaal uitbetaald, bouw je pensioen op en ontvang je flinke toeslagen tot wel 200% extra op werken tijdens feestdagen (regeling 2019).
- Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.
- Een gezellige werksfeer inclusief gezelligheid in onze club tijdens pauzes en na werktijd.
- Vastigheid.
- Een gevarieerde baan, geen dag is hetzelfde.
- Doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiend bedrijf.

Over ons bedrijf:
Tuinmaximaal slaat door middel van intelligente oplossingen binnen het bedrijfsproces sinds 2013 alle schakels in de keten over en verkoopt terrasoverkappingen en glazen schuifwanden via een webwinkel rechtstreeks aan consumenten en dealers. Tuinmaximaal is in korte tijd marktleider in de Europa geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar en blijft sterk doorgroeien. Door de korte implementatietijden en het meegaan met de laatste technologieën blijft Tuinmaximaal haar concurrenten voor. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland en heeft daarnaast een showroom waar klanten van verre naartoe komen door het grote prijsverschil met andere aanbieders.

Functie-eisen:
- Je bent inzetbaar tijdens de werktijden die hierboven zijn omschreven;
- Tijdens het inwerktraject (2 weken) ben je 32-uur per week beschikbaar;
- Minimaal Mbo werk en denk niveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Je hebt minimaal een matige kennis van de Duitse of Franse taal en bent bereid om dit tijdens werktijd verder te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel

Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa.

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen we samen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Salaris: €1.800,00 per maand o.b.v. 40-uur.