Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Klant Contact Medewerk(st)er voor minimaal 20 uur en maximaal 40 uur 17 - 24 uur vacature

Callcenter/ Contactcenter Eindhoven 969 keren bekeken
Vacature omschrijving

Klant Contact Medewerk(st)er voor minimaal 20 en maximaal 40 uur. 

Via de chat krijg je een berichtje binnen: “Goedemiddag, ik kan niet inloggen op jullie website om het woningaanbod te bekijken” en ondertussen gaat ook nog de telefoon: “Hallo, ik wil graag mijn private lease contract afkopen”. Ben jij iemand die bij drukte het hoofd koel houdt en het hart warm? 

Wie zoeken wij? 
Ben jij die persoon die passie heeft voor klantcontact? Ben jij die doorpakker die problemen of vragen niet uit de weg gaat maar juist oplost? Iemand die zowel Calls, Chats, Webcare en Mail kan afhandelen? Iemand die een 10 voor Nederlands had op het rapport (nou vooruit 9+ mag ook) en een 9- voor Engels? 
 
Onze opdrachtgevers bevinden zich in alle uithoeken, van een pakketverzender tot een zorgverzekeraar, van een autobedrijf tot een IT leverancier, tot aan een huidtherapeut. Dit betekent dat je een Kameleon moet zijn, of in ieder geval er een als huisdier moet hebben. Wij zoeken iemand die de weg van de meeste weerstand durft te nemen. Iemand die zichzelf steeds opnieuw uitvindt en verbetert. 
 
En dan... Je moet beschikken over een grote dosis gezelligheid! Zeker drie maal daags een grap kunnen maken of verdragen, veel tassen koffie weg werken of in ieder geval doen alsof. Op vrijdag met je collega’s gezellig een biertje, wijntje of wat dan ook drinken. Ben jij nog niet afgehaakt? Mooi! Dan ben jij die nieuwe collega waar ons team zo hard naar verlangt. 

We hebben natuurlijk ook onze tegenprestaties: 
Een geweldige baan in een betrokken team. Mocht je je collega’s even te klef gaan vinden dan bestaat de mogelijkheid om diensten vanuit huis te werken. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief en hierin word je ook uitgedaagd.