Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Junior Werkvoorbereider 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 1288 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en daarom hebben wij in ons team ruimte voor een junior werkvoorbereider!
 

Jouw uitdaging 

 

Als junior werkvoorbereider werk je in een uitdagende, ambitieuze omgeving, die hand in hand gaat met werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met de collega’s van Regio Zuid zorg je ervoor dat zodra een project gegund wordt, deze ook gerealiseerd wordt. Een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daarbij tijd, budget en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. De projecten waar jij aan zal gaan werken, zijn met name gericht op utilitaire woningbouw en utiliteit.
 

Jouw profiel

 

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde;
  • Je hebt de drive en ambitie om je binnen een complexe omgeving te ontwikkelen en het verschil te maken;
  • Je beschikt over de volgende competenties: Samenwerken, stressbestendig, vakkundig, zowel schriftelijk als mondeling communiceren en plannen & organiseren;
  • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar en je komt in dienst bij Ballast Nedam Zuid;
  • Je werkt vanuit kantoorlocatie en weet door pro-activiteit en ondernemerschap de samenwerking met het uitvoeringsteam op afstand te overbruggen, om samen succesvol te zijn.


Wij bieden

 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt vanuit Eindhoven, voor Ballast Nedam Zuid Bouw en Ontwikkeling, als onderdeel van Ballast Nedam. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Ballast Nedam Zuid Bouw & Ontwikkeling


Ballast Nedam Zuid is een gerenommeerd, regionaal bouwbedrijf dat onderdeel is van het nationale Ballast Nedam en het internationale Renaissance Construction, met als werkgebied Noord-Brabant. De focus van de regio Zuid ligt op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Beiden binnen zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Kenmerkend zijn de korte lijnen gecombineerd met een Brabantse gemoedelijkheid.
 

Wij kijken uit naar jouw reactie!