Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Junior Verkoopadviseur (diverse merken) 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 2344 keren bekeken
Vacature omschrijving

De Driessen Autogroep is één van de grootste automotive bedrijven in Zuid Nederland.

Naast 10 officiële dealerschappen maken Driessen Autolease, Driessen Autoschade en Driessen Financieel Advies deel uit van het concern. Een totaalconcept waarmee Driessen haar klanten een volledige mobiliteitsoplossing kan bieden. Met 320 medewerkers behoort Driessen Autogroep tot de landelijke top 15 van automotive concerns.

Ben jij een verkoopadviseur met uitstekende communicatieve vaardigheden en zou je graag werken in een servicegerichte en dynamische organisatie? Dan is Driessen Autogroep iets voor jou!

Ter versterking van ons enthousiaste verkoopteam, zijn we op zoek naar een

Verkoopadviseur (diverse merken)

Profiel

Voor het segment nieuwe personenautos zijn we op zoek naar een verkoopadviseur. De functie is gericht op het verkopen van autos en bijbehorende accessoires, waarbij het informeren over financieringsmogelijkheden en verzekeringen onderdeel uitmaakt van het takenpakket. Je initieert contacten met potentiële klanten. Ook draag je zorg voor de ontvangst van klanten en adviseer je hen bij de aankoop van een van onze merken. Hierbij speel je vaardig in op de wensen van de klant. Je verzorgt de aflevering aan klanten en je houdt je natuurlijk ook bezig met de nazorg na aflevering. Voor bestaande relaties ben je het aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden c.q. uitbreiden van deze contacten en daarnaast voor het initiëren van verkoopbevorderende activiteiten.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding IVA, niveau A of B of een commerciële beroepsopleiding op minimaal MBO niveau. Daarnaast beschik je over ervaring in de verkoop van autos en over uitgebreide vakkennis. Ook heb je ervaring met automatisering. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook heb je een representatieve uitstraling. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren.

Aangezien Driessen Autogroep veel belang hecht aan het op peil houden van het kennisniveau van haar medewerkers, verwachten wij van je een bereidheid tot het volgen van cursussen.

Arbeidsvoorwaarden:

Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een klantgerichte, dienstverlenende organisatie.

Een prettige werksfeer met een goede teamspirit bij een sterk en stabiel familiebedrijf.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden binnen Driessen Autogroep.