Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Jr Supply Chain Planner / Administratief medewerker 33 - 40+ uur vacature

Administratie Eindhoven 1031 keren bekeken
Vacature omschrijving

Het vraagt betrokkenheid en oog voor detail om de opdrachten van onze klanten goed ingepland en uiteindelijk geproduceerd te krijgen. We zoeken voor ons team een nieuwe collega (V/M) die graag de kneepjes van dit vak bij ons in huis wil leren. Heb je goede communicatieve eigenschappen, een afgeronde HAVO of MBO-opleiding en ben je een teamspeler, kijk dan naar onderstaande functieomschrijving en neem contact op.

Wilting is al meer dan dertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige componenten en modules. Wilting positioneert zich in de hightech industrie met sectoren zoals semiconductors, lucht- en ruimtevaart, automotive en voedselverwerkende industrieën. Onze klanten zijn Europese OEM-ers die wereldwijd concurreren.
 
Voor onze vestiging in Eindhoven zoeken wij in verband met uitbreiding van de activiteiten een

Junior Supply Chain Planner (V/M)

Het betreft een afwisselende functie, waarin je samenwerkt met een team van ervaren planners en administratief ondersteuners  dat verantwoordelijk is voor de leverbetrouwbaarheid van onze klanten. In dit team ondersteun je in eerste instantie je collega’s met de planning van onze onderdelenproductie en de (cleanroom)montageafdeling. Daarnaast plaats je bestellingen en volg je deze op. Je werkgebied betreft de gehele keten zodat je contact hebt met zowel klanten als leveranciers.

Je hebt een afgeronde Havo- of MBO-opleiding met enkele jaren werkervaring in een relevante administratieve functie. Je hebt het doorzettingsvermogen om je in te leren in Wilting’s ERP-systeem en werkwijze. Je bent pro-actief, flexibel, nauwkeurig en communiceert helder zowel in de Nederlandse als de Engelse taal. Tenslotte heb je de ambitie om door te groeien naar de functie van Supply Chain Planner / Klantverantwoordelijke.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je sollicitatie naar e-mail adwin.kannekens@wilting.eu. Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Mevr. Pleunie de Groof, telefoon 040-2052747.