Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

IT Technician 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eersel 937 keren bekeken
Vacature omschrijving

Premier Tech, een internationale leider in haar vakgebied, ondersteunt zijn succes door de innovatie, de samenwerking en de skills van zijn team members over de hele wereld. Ben jij vastberaden, proactief en wil je jouw expertise graag in de praktijk brengen? Sluit je aan bij het Premier Tech team en draag bij aan onze groei!  

In samenwerking met het Information Technology team, gevestigd op ons wereldwijde hoofdkantoor in Rivière-du-Loup, Canada, zul jij het Premier Tech IT team ontwikkelen. Als IT Technician zorg je voor de continuiteit van service over de hele wereld.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zullen zijn:

 • Het bieden van ondersteuning aan de gebruikers en het beoordelen van de urgentie en prioriteit van hun aanvragen om hun problemen op te lossen;
 • Het aanschaffen van het benodigde technologische material, gebaseerd op het vastgestelde beleid;
 • Installeer en configureer de computer hardware & software;
 • Controleer of de gebruikers de beveiligingsmaatregelen volgen;
 • Verwijs niveau II- en III-problemen door naar de aangewezen teams;
 • Verifieer, update en onderhoud de apparatuurinventaris van het team.

Het gewenste profiel:

 • Je hebt een Bachelor diploma in IT;
 • Je hebt in de afgelopen jaren relevante ervaring opgebouwd in de technische ondersteuning van gebruikers;
 • Je onderscheid je door je vermogen om problemen op te lossen, prioriteiten te stellen en een uitstekende service te bieden aan je clientele!
 • Ben je bekend met SCCM en de Franse taal? Nog beter!
 • Je kunt gemakkelijk communiceren in het Engels (mondeling & schriftelijk).
   

WIJ ZIJN HET TEAM VAN PREMIER TECH…

PAS JIJ BIJ ONS?

Premier Tech (PT), dat is ruim 95 jaar passie, met meer dan 4 500 teamleden in 26 landen. Inderdaad: teamleden en geen werknemers. Dankzij het teamwork van onze drie groepen (op het gebied van land- en tuinbouw, industriële installaties en milieutechnologie) groeien we overal ter wereld we steeds verder door. We zijn intrapreneurs* in hart en nieren. We dagen voortdurend de status quo uit om onze grenzen verder te verleggen. We schrikken niet terug voor gecalculeerde risico’s en we zijn niet bang om onderweg fouten te maken. We streven ernaar om altijd van onze activiteiten te leren, we benutten alle groeikansen, ook de lastige, en we delen met elkaar de kennis over onze successen (en die vieren we ook!) én onze mislukkingen. Al met al zijn we tot in onze haarvaten gemotiveerd om uit te blinken in alles wat we doen... Wij zijn het team van Premier Tech.

4 500 teamleden   26 landen   44 vestigingen

C$ 793.6 miljoen omzet   10,5% jaarlijkse groei (al 25 jaar)

* Intrapreneur [znw]: een professional die van binnenuit een bedrijf opbouwt en bijdraagt aan een cultuur die waarde creëert.

MEER WETEN OVER ONZE CULTUUR?

ONTMOET ONS OP SOCIALE MEDIA