Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Interieurverzorg(st)er (10 uur per week) 9 - 16 uur vacature

Schoonmaak Veldhoven 1826 keren bekeken
Vacature omschrijving

Mikrocentrum is hét opleidingsinstituut voor de technische maakindustrie in Nederland.  Al sinds 1968 ondersteunen wij bedrijven met kennis en netwerken  in de meest uiteenlopende technische vakgebieden. Dit doen we door het organiseren van opleidingen, themadagen, seminars & beurzen en middels ons High Tech Platform waar ruim 600 leden in verenigd zijn. Bij Mikrocentrum zijn 48 vaste medewerkers en ruim 150 freelancers werkzaam.

Voor de schoonmaak van ons nieuwe pand zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele interieurverzorg(st)er voor 10 uur per week. Indien nodig zou dit meer kunnen zijn. De werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.  

Het huidige team bestaat uit 2 personen en zij werken dagelijks van 5.00 uur tot 9.00 uur. Door de verhuizing naar het nieuwe pand is dit niet altijd genoeg en zoeken wij een extra kracht voor een 10-tal uren tijdens de middagen of vroege avond. 

We zoeken een echte doener met een flexibele instelling. Beheersing van de Nederlandse taal, woonachtig in of nabij Veldhoven,  klantvriendelijkheid en servicegerichtheid vinden wij in deze functie van groot belang. Ervaring als interieurverzorgster is een pré. 

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 
Stuur dan je brief en CV naar onderstaand e-mail adres. 
Voor vragen kun je contact opnemen met:
Margriet Beelen, HR aviseur
m.beelen@mikrocentrum.nl
06-23890142.