Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Intercedent bij Q2W 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 404 keren bekeken
Vacature omschrijving

Q2W Personeelsdiensten richt zich op de pijlers Uitzenden regulier, Werken in de Zorg en Mobiliteit.
Als Intercedent bij Q2W Personeelsdiensten ben je verantwoordelijk voor je eigen ‘winkel’. Onze organisatie bemiddelt personeel o.a. in de branches gezondheidszorg, productie, logistiek en zakelijke dienstverlening.

Jouw functie
Je bent een Intercedent met passie voor commercie die energie krijgt van resultaat.  Naast werven van nieuwe flexmedewerkers, zijn acquisitie en relatiebeheer een belangrijk deel van je functie. Aan de hand van KPI’s en een regionaal marktbewerkingplan zorg je voor verbreding en vergroting van ons marktaandeel. Je stelt samen je collega’s een jaarplan op. Je werkt in een team van enthousiaste medewerkers waar een informele sfeer heerst, collegialiteit en lokaal ondernemerschap voorop staan.
 Je denkt in kansen en mogelijkheden en niet in drempels of belemmeringen.

Jouw profiel
Spreekt deze functie jou aan dan kun je direct aan de slag en leer je ondersteund door ervaren collega’s alle ins en outs van de flexbranche. Je beschikt over HBO werk – en denkniveau bij voorkeur heb je affiniteit met de zakelijke dienstverlening. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat bieden we jou?
Q2W Personeelsdiensten biedt naast een marktconform salaris een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gericht op groei en ontwikkeling. Je gaat werken in een gezellig en ambitieus team.

Heb je interesse bel gerust en vraag naar Robert van Dijck of Danielle Pulles op 040-2928805. Je CV met motivatie kun je sturen naar: danielle@Q2W.nl