Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Inspecteur Bodembeschermende Voorzieningen 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 2486 keren bekeken
Vacature omschrijving

SFA-Testsystemen is een internationaal erkende en opererende organisatie. De laatste jaren heeft SFA-Testsystemen zich ontwikkeld als “totaal-ontzorger” op gebied van Legal Inspections. Binnen het vakgebied van Controle, Inspecties & Keuringen bedienen we onze klanten met ca. 20 enthousiaste en gedreven medewerkers.  Ons ruime klantenbestand varieert van kleine zelfstandig ondernemers tot zeer grote multinationals in vrijwel alle bedrijfstakken, met nadruk op: tankstations, oliemaatschappijen, (petro)-chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, defensie, recycling en afvalverwerking. 
Onze organisatie met hoofdkantoor in Eindhoven en nevenvestigingen in Rotterdam en Münster, maakt een explosieve  groei door zowel in Nederland als in België, Luxemburg  en Duitsland. Vanwege deze ontwikkelingen zijn wij voor de regio Rotterdam per direct op zoek naar een:
 

Inspecteur Bodembeschermende Voorzieningen
 

Je hebt ervaring met bodembescherming? Je vindt het leuk om in de wereld van de grote chemische en petrochemische industrie te werken? Je houdt van zelfstandig werken? Je vindt het leuk om op verschillende locaties te werken? Dan ben jij dé medewerker die wij zoeken! Als inspecteur Bodembeschermende Voorzieningen werk jij op de locaties van onze klant. Het ene moment werk je bij een fabriek waar voedingsmiddelen worden gemaakt, het andere moment werk je op een locatie waar olie wordt geraffineerd! Afwisseling gegarandeerd!
Je inspecteert bodembeschermende voorzieningen zoals vloeistofdichte vloeren, verhardingen en bedrijfsriolering. Je draagt zorgt voor een correcte rapportage naar aanleiding van jouw inspectiewerk. 
Mits het nog niet op zak, word je voor deze functie intern opgeleid tot Deskundig Inspecteur Bodembeschermende voorzieningen. Voor het uitvoeren van inspecties krijg je de beschikking en verantwoordelijkheid voor een volledig ingerichte inspectiebus. 

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen stellen we geen hele hoge eisen. Wel vinden we het prettig als je enige ervaring hebt met het werken in de chemische en petro-chemische industrie. Daarnaast vragen we dat je:
 

 • Proactief bent en zelfstandig kunt werken;
 • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk als mondeling);
 • Overweg kunt met MS Office (Word, Excel en Powerpoint);
 • Graag samenwerkt en open staat voor input vanuit je omgeving.


Als je beschikt over de fijne kneepjes van het vak en de benodigde technische know-how is dat mooi mee genomen. Anders voorzien wij in een opleidingstraject om de benodigde “skills” bij te brengen.

Wij bieden:

 • Een organisatie waarin je je snel thuis zult voelen;
 • een leuke baan binnen een informeel en sterk groeiend bedrijf
 • opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een goed salaris;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
   

Sollicitatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Franssen. Te bereiken op telefoonnummer 040-2487015. Uw sollicitatie zien wij graag schriftelijk of per e-mail tegemoet.