Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Inside Sales Talent 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 1069 keren bekeken
Vacature omschrijving

Inside Sales Talent

Omschrijving

Inside_Sales.jpg

Komt jouw talent naar voren wanneer de druk hoog is en er veel op je afkomt, weet jij te allen tijde helikopterview te houden, de juiste prioriteiten te stellen en een gesprekspartner te zijn voor zowel de interne als de externe klant? Heb je affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Wat ga je als Inside Sales doen?

Met jouw communicatieve vaardigheden fungeer je als eerste aanspreekpunt voor relaties en onderhoud je het klantencontact. Het adviseren van klanten met betrekking tot producten en diensten is waar je energie en voldoening uit haalt. Je bent een spin in het web en door je prettige persoonlijkheid ben je een aanspreekpunt voor de klant en de interne afdelingen. Je ziet en benut kansen, breidt deze klantencontacten waar mogelijk uit en gaat actief op zoek naar nieuwe relaties. Naast het schakelen met onze klanten heb je ook veelvuldig contact met onze fabrikanten. Een functie waarbij het operationeel overzicht bewaard dient te worden en je verantwoordelijk bent voor het genereren en opvolgen van leads en het opstellen van offertes.

 

Je werkweek en taken:

 • Je stelt offertes op en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Het is aan jou om te zorgen dat deze offertes ook daadwerkelijk orders gaan worden!
 • Je bent het aanspreekpunt voor jouw klanten en onderhoudt de relaties;
 • Daarnaast ga je ook de uitdaging aan om nieuwe klanten aan Copaco en onze merken te binden;
 • Je beantwoordt per mail of telefoon vragen van klanten;
 • Cliché, maar je bent wel echt de spin in het web: je bent het aanspreekpunt voor klanten en vendoren, maar ook voor collega’s van andere afdelingen. 

Vereisten

Wat neem je mee:

Je voelt je thuis in een snelle en commerciële organisatie. Je hebt het in je om operationeel overzicht te houden in hectische en stressvolle situaties en weet informatie op een effectieve manier te verwerken. Tevens heb je een representatief en professioneel voorkomen wat je tot een geschikte gesprekspartner maakt voor zowel de interne en externe klant. Je bezit een energieke, enthousiaste en actieve werkhouding en je bent een echte teamplayer. Je bent in staat je eigen prioriteiten te stellen en bent accuraat. Tot slot heb je een oog voor commerciële kansen. Kennis van of affiniteit met ICT is een pré.

Wat we ook belangrijk vinden:

 • Je hebt (bij voorkeur) een commerciële MBO/HBO opleiding afgerond
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift

Wij bieden jou:

 • Een afwisselende positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een provisie-regeling waarmee je sales-talent goed wordt beloond;
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling;
 • 28 vakantiedagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis);
 • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling;
 • Gebruik maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets;
 • Werken bij een werkgever die je alle ruimte geeft voor je eigen ontwikkeling.

Over Copaco

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 450 collega’s leveren we topmerken en clouddiensten aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

Copaco Nederland is dé total knowledge en fulfillment partner in Nederland. Copaco Nederland beschikt over een uitgebreid portfolio van producten en diensten om complete end-to-end oplossingen te bieden. Copaco’s klantenset bestaat uit wederverkopende partijen die deze technologieën en producten ombouwen tot eindproducten en diensten.

Als onze nieuwe collega kun je je vinden in de volgende waarden: de klant staat voorop, we zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. De medewerkers van Copaco maken op alle vlakken het verschil. Interne groei behoort zeker tot de mogelijkheden en we stimuleren persoonlijke ontwikkeling.

 

Heb jij interesse?

Laat ons dat weten en kom eens kennismaken! Je kunt je CV en motivatie uploaden via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jilke van Hulten, Corporate Recruiter, via T: +31 (0)40 2 306 272.