Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

HR Adviseur Van Loon Son 33 - 40+ uur vacature

Personeel & Organisatie Son en Breugel 1435 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Son, onderdeel van Van Loon Group en gevestigd op Ekkersrijt, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. De locatie in Son is in gebruik genomen in 2017 en gebouwd volgens de modernste normen qua duurzaamheid. Voor Van Loon Vlees zoeken wij een:

HR Adviseur Fulltime

De Functie

In de functie van HR Adviseur voer je alle operationele en tactische HR taken uit voor een onderdeel waar jij verantwoordelijk voor bent (ca. 200 fte). Je adviseert, begeleidt en ontwikkelt leidinggevenden op het gebied van alle voorkomende HR vraagstukken. Verder lever je een actieve bijdrage aan het implementeren van verschillende HR instrumenten en het HR beleid en werk je in projectteams en doe je verbetervoorstellen.  In jouw functie ben je natuurlijk op de hoogte van de relevante cao en wet- en regelgeving en volg je de actualiteit op de voet.  Als zelfstandig HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en optimaliseren van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Hieronder valt werving & selectie, coördineren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, opstellen van ontwikkelplannen, adviseren omtrent opleidingen,  begeleiden van zieke medewerkers (verzuimpreventie en -begeleiding), conflicthantering en je bent verantwoordelijk voor het juist toepassen van de arbeidsvoorwaarden. Hierbij word je ondersteunt door de HR Backoffice, een Recruiter en een Opleidingscoördinator.

Je profiel

Wij zoeken een enthousiaste en servicegerichte, ervaren HR Adviseur die graag zelfstandig aan de slag gaat en past in een dynamische werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Je staat van nature sterk in je schoenen en gaat efficiënt te werk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder heb je een afgeronde HBO opleiding HRM en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Jij en Van Loon Vlees

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan binnen een enthousiast team van 12 HR professionals in een groeiende en succesvolle organisatie. Van Loon kent een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en professionele maar informele werkomgeving.