Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

HR Adviseur Meat Friends Best 33 - 40+ uur vacature

Personeel & Organisatie Best 1415 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bij Meat Friends onderdeel van Van Loon Group verwerken wij dagelijks vlees. Dit doen wij niet zomaar, maar met kennis. En daarnaast doen we dit met durf om, behalve de beste, ook de meest bijzondere producten te leveren aan onze klanten. Voor al onze afnemers stellen wij ons ten doel het meest aansluitende assortiment te ontwikkelen en af te leveren. Vanzelfsprekend doen wij dit  volgens de hoogste kwaliteitseisen. Op onze locatie in Best vindt de productie en logistiek van voorverpakt vers vlees en van zogenaamde vlug en panklaar producten plaats (blinde vinken, hamburgers, gehaktsoorten etc.). Voor de locatie in Best zoeken we een:

HR Adviseur

De Functie

In de functie van HR Adviseur voer je alle operationele en tactische HR taken uit voor een onderdeel waar jij verantwoordelijk voor bent (ca. 200 fte). Je adviseert, begeleidt en ontwikkelt leidinggevenden op het gebied van alle voorkomende HR vraagstukken. Verder lever je een actieve bijdrage aan het implementeren van verschillende HR instrumenten en het HR beleid en werk je in projectteams en doe je verbetervoorstellen.  In jouw functie ben je natuurlijk op de hoogte van de relevante cao en wet- en regelgeving en volg je de actualiteit op de voet.  Als zelfstandig HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en optimaliseren van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Hieronder valt werving & selectie, coördineren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, opstellen van ontwikkelplannen, adviseren omtrent opleidingen,  begeleiden van zieke medewerkers (verzuimpreventie en -begeleiding), conflicthantering en je bent verantwoordelijk voor het juist toepassen van de arbeidsvoorwaarden. Hierbij word je ondersteunt door de HR Backoffice, een Recruiter en een Opleidingscoördinator.

Je profiel

Wij zoeken een enthousiaste en servicegerichte, ervaren HR Adviseur die graag zelfstandig aan de slag gaat en past in een dynamische werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Je staat van nature sterk in je schoenen en gaat efficiënt te werk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder heb je een afgeronde HBO opleiding HRM en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 

Jij en Meat Friends

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan binnen een enthousiast team van 12 HR professionals in een groeiende en succesvolle organisatie. Meat Friends kent een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en professionele maar informele werkomgeving.