Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Hoofdmonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 794 keren bekeken
Vacature omschrijving

Meters maken doen we samen!
Ben jij op zoek naar een baan waarbij je lekker in de buitenlucht kunt werken? Een baan waar je altijd samen met een collega-monteur op pad bent? Dan is de vacature van Monteur bij Tuinmaximaal iets voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
Gedurende de eerste weken leer je alle ins en outs met betrekking tot het plaatsen van terrasoverkappingen in ons nieuwe trainingscentrum. Je leert, naast het plaatsen van overkappingen, ook hoe je deze monteert in afwijkende of bijzondere situaties. Eenmaal getraind tot hoofdmonteur begin je dag met een kop koffie en kan daarna direct aan de slag; met een hulpmonteur op weg naar de klant die jullie vandaag blij gaan maken door de bestelde terrasoverkapping en toebehoren (glazen schuifwanden en zonwering) netjes te plaatsen. Dit kan zowel in Nederland, als in België en een deel van Duitsland zijn. 

 

 

Met jouw servicegerichte houding en vakinhoudelijke kennis over onze producten denk je graag mee met de klant. Zaken als veiligheid, kwaliteit, gereedschap en het op orde houden van de werkbus vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast draag je zorg voor het afhandelen van administratieve taken, zoals het maken van foto’s van de geplaatste overkapping en het waarborgen van bonnen. Tijdens de klus geef je leiding aan een hulpmonteur. Naar verloop van tijd, wanneer de hulpmonteur dankzij jou over de juiste kennis en vaardigheden beschikt, word je gekoppeld aan een andere hulpmonteur, waarna het inleertraject opnieuw begint.

Na een klus vertrek je tevreden terug naar Eindhoven; deze klant kan gaan genieten van zijn overkapping! Eenmaal aangekomen in Eindhoven zorg je ervoor dat de juiste pakketten voor de volgende dag in je werkbus worden geladen. Als dat geregeld is, zit je werkdag erop!

Je werktijden
Tuinmaximaal verzorgt de montage van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en zonwering van maandag tot en met vrijdag. Je start tussen 05.00 en 06.00 uur ’s ochtends vanuit onze locatie op de Rooijakkersstraat 8 in Eindhoven. Aan het eind van de werkdag kom je ook weer terug op locatie. De ene dag ben je door bijvoorbeeld uitloop van werkzaamheden of files later terug terwijl je de andere dag geniet van een vrije namiddag. Op vrijdagen plannen we, waar mogelijk, (kleine) klussen in zodat jij zo lang mogelijk van je weekend kan genieten.

Wat bieden we jou:
-  Een startsalaris van € 2.250,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
-  Een reiskostenvergoeding en uitbetaling van al je eventuele overuren (tegen 125%);
-  Deelname aan de Pensioenregeling voor de detailhandel, de pensioenpremie wordt grotendeels door Tuinmaximaal betaald;
-  Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur per week;
-  Een gezellige werkplek waar je na je dienst nog een potje kunt darten of biljarten en waar regelmatig personeelsfeesten worden geregeld;
-  Een met gereedschap uitgeruste werkbus, hulpmiddelen en werkkleding om je werk veilig uit te voeren;

Wat vragen wij van je:
-  Je hebt geen probleem met vroeg opstaan en beschikt over eigen vervoer om naar onze locatie te reizen (je werkdag start tussen 05.00 en 06.00 uur); 
-  Je beschikt over minimaal 1 jaar ervaring in een aansturende/leidinggevende functie;
-  Je bent klantgericht; jij bent samen met je collega het visitekaartje van Tuinmaximaal bij de klant thuis; 
-  Je deinst niet terug voor uitdagingen, verantwoordelijkheden en eigenaarschap. Je beschikt over een actieve houding;
-  Kennis van de Duitse taal is een pre;
-  Je bent een aanpakker, vindt het leuk om te klussen en hebt geen last van hoogtevrees;
-  Je bent flexibel als het gaat om werktijden;
-  Ervaring met aluminium/hout of staalconstructies is vereist; 
-  Bij voorkeur ben je in het bezit van een BE-rijbewijs, zodat jij in onze bussen mag rijden. Als je niet over een BE-rijbewijs beschikt, zijn er mogelijkheden deze (op termijn) via Tuinmaximaal te behalen;

Over ons bedrijf: 
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2018 beloond met het winnen van een gouden FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.