Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Hef- en Reachtruck Chauffeur 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Boxtel 392 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Als ervaren heftruckchauffeur (m/v) stap je op je hef-/ reachtruck en start je met het laden en lossen van de vrachtwagens.  Nadat dit goed is verlopen rijd je door en draag je de verantwoordelijkheid om de halffabrikaten (Een halffabricaat is een tussenvorm van een fysiek product) aan te leveren bij de diverse operators in de productie afdeling.

Wie ben je?

  •  Je bezit de ervaring die noodzakelijk is voor de functie; in bezit van hef-/ reachtruck certificaat;
  • Het minimale aantal jaren werkervaring is noodzakelijk voor de functie;
  • Je bent beschikbaar voor vakantiewerk / tijdelijke baan

Wat bieden wij jou aan?

Een tijdelijks fulltime baan van 8 juli 2019 t/m 31 januari 2020. Het bedrijf kent weinig verloop en biedt mooie arbeidsvoorwaarden en passende beloning conform de CAO MetalElktro. Een vergoeding voor je reiskosten woon-werkverkeer is van toepassing vanaf 5 KM enkele reisafstand. Je werktijden zijn van 07.30 – 16.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Ben jij de juiste medewerker voor deze rol? Solliciteer dan spoedig via de solliciteerbutton in deze advertentie. Voeg een volledig CV van jezelf toe en geef in je motivatie duidelijk aan over welke heftruckcertificaten jij beschikt. Voor vragen kan je uiteraard contact met ons opnemen via het nummer 0411-684282.