Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Hands-on Technisch-Operationeel Procestechnoloog 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veghel 1210 keren bekeken
Vacature omschrijving

Hands-on Technisch-Operationeel             Procestechnoloog
 
 
Functieomschrijving
 
Als Technisch-Operationeel Procestechnoloog optimaliseer en vernieuw je de door Askové gehanteerde werkwijzen bij geur- en emissiebehandeling in de breedste zin, zowel bij behandeling van gassen als vloeistoffen. Deze werkzaamheden voer je grotendeels zelfstandig uit. Focus zal in eerste instantie liggen op het gebruik van het door Askové in eigen beheer ontwikkelde ‘air pollution control lab’, een geavanceerde testwasser die op klantlocatie wordt geplaatst voor het doen van proeven. Tevens betekent dit gedetailleerde berekeningen maken van de omvang/volume van de beoogde installaties (scrubber/wasser), inclusief de benodigde luchtdoorstroming, meetsensoren en uiteraard de benodigde chemische media.
 
Een inbreng wordt verwacht in discussies over de tactisch/strategische richting waarin Askové zich in de nabije toekomst gaat begeven aan de hand van de daarbij behorende technieken op het gebied van chemische en biologische procestechnologie.
 
De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de kerncompetenties van Askové, zijnde kennis en vaardigheden van kunststofbewerking en het ontwerpen en bouwen van turn-key installaties vanuit thermoplastische kunststoffen voor de behandeling van vloeistoffen en emissies.
 
Onderdeel van de functie is het (deels) opstellen en uitwerken van offertes met relevante procestechnologische inbreng en gesprekken met klanten, zowel tijdens het offerte proces als tijdens de mogelijke uitvoering van de opdracht.
 
Functie-eisen
 

 • HBO-niveau, richting chemische procestechnologie of vergelijkbaar
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met en kennis van procestechnische installaties
   
  Competenties
   
 • Zelfstandig en hands-on
 • Nieuwsgierig en zelflerend
 • Teamwerker en flexibel
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Klant/relatiegericht
   
  Bedrijfsprofiel Askové/AZ
   

Askové/AZ ontwerpt, fabriceert en installeert technisch hoogwaardige apparatuur van kunststof op klantspecificatie, zoals gaswasinstallaties, kunststof opslagtanks en doseerinstallaties, leidingsystemen en speciale componenten. Ook voert het bedrijf de montage, service en het onderhoud hiervan uit. Bij Askové/AZ ligt de nadruk op het oplossen van probleemstellingen van klanten: zowel mechanisch als besturingstechnisch als procestechnologisch. Van concept tot realisatie.
Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan de eisen schroom dan niet om ons je cv toe te sturen. Wij nemen alle aanmeldingen serieus en uiteraard kun je ervan op aan dat wij uiterst vertrouwelijk met je toegezonden informatie zullen omgaan; email: askove@askove.com
Askové Kunststof Industrie, Leeuwenhoeckweg 3, 5466 AL  Veghel