Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Waarschuwing! Deze vacature is verlopen en mogelijk niet meer beschikbaar

Grond/- kabelwerker 33 - 40+ uur vacature

Bouw Someren 4334 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als Grond/- kabelwerker ben je met een team zelfstandig bezig met kabel- en leidingwerkzaamheden op het gebied van gas/ water en elektra. Je bent gewend om opdrachten goed uit te voeren en je bent gewend om sturing te ontvangen van de monteur. Je werkt oplossingsgericht waarbij kwaliteit van het werk gewaarborgd is. Je werkt nauw samen met een eventuele aanwezige machinist en je assisteert de monteur bij zijn werkzaamheden.

Functie-eisen:
Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma GWW niveau 2 of een LAS diploma maar ook kandidaten zonder relevante diploma's worden gevraagd te reageren. Daarbij ben je in het bezit van een VCA, Veilig werken langs de weg, BLS en de veiligheidscertificaten van VIAG VOP. Je beschikt over een geldig B rijbewijs. Kwaliteit is voor jou een vereiste en je bent bereid om incidenteel langer te werken wanneer het werk dit vraagt. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:
Een baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarbij bieden wij een marktconform salaris passend bij de functie. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden door scholing. Ons bedrijf heeft een optimale werksfeer binnen een gezonde organisatie.