Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Gezocht: MIG MAG Lasser met manipulator 33 - 40+ uur vacature

Techniek Waalwijk 889 keren bekeken
Vacature omschrijving

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever met een vestiging in Waalwijk is actief in de metaaltechniek. Zij vervaardigen transportrollen en daaraan gerelateerde producten. Dit bijvoorbeeld voor pakketsorteercentra en luchthavens. Ze hebben een breed assortiment van hoge kwaliteit en behoren daarmee tot de top van Europa. In Waalwijk ga je deel uitmaken van een team van ca. 60 medewerkers totaal.

De functie:

Voor deze opdrachtgever uit Waalwijk zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende lasser die met een manipulator kan omgaan. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan en je controleert jezelf hier dan ook steeds op. Aan de hand van technische tekeningen en beschrijvingen stel je vast wat er moet gebeuren: welke materialen, welke bewerkingen, et cetera. Je stelt de machine in zorgt dat de buizen correct afgelast en afgewerkt worden. Met je leidinggevende heb je dagelijks contact om elkaar op de hoogte te houden. Eigen initiatieven worden aangemoedigd!

Functie eisen:

Voor deze functie zoeken we iemand met de volgende ervaring / capaciteiten:

  • Je hebt eerder met een manipulator gelast
  • Een afgeronde technische opleiding in metaaltechniek, denk aan LTS/MTS/MBO
  • Lascertificaten voor MIG/MAG
  • Technisch inzicht
  • Je bent je bewust van kwaliteit, stressbestendig en nauwkeurig
  • Je kunt goed zelfstandig je werkzaamheden inplannen

Over de TSD-Groep:

TSD Groep is bemiddelaar van professionals in de techniek. We matchen op werkplezier én werkprestaties. Zo leveren we meer- waarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus.