Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Fysiotherapeut 33 - 40+ uur vacature

Zorg/ Verpleging Valkenswaard 2480 keren bekeken
Vacature omschrijving

Per direct zoeken wij een fysiotherapeut met de specialisatie manueel en/of bekken fysiotherapie voor versterking van het team in de polikliniek. Contractgrootte is bespreekbaar, er is ruimte voor maximaal 36 uur per week afhankelijk van wensen en beschikbaarheid.


Wat ga je doen?
Het speerpunt van je taken zijn werkzaamheden in de polikliniek. Wegens modernisering van faciliteiten op verschillende locaties is het ontwikkelen en uitbreiden van de eerste lijn fysiotherapie van groot belang. Contact opbouwen en onderhouden met verwijzers evenals het creëren en vergroten van je naamsbekendheid in de regio zijn je niet vreemd. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het poliklinische team op weg naar plus certificering.Afhankelijk van de locatie onderzoek en behandel je zowel de oudere cliënt met gevarieerde klachten en multi-morbiditeit, alsmede (jongere) cliënten met algemene klachten. Er wordt echter een proactieve houding van je verwacht voor het aantrekken van cliënten passende bij je specialisatie. Ten slotte zal je regelmatig op huisbezoek gaan en reizen tussen onze locaties binnen de stichting.

Wat wordt er van je verwacht?
Je bent een bewezen ondernemer en gaat de eerste lijn verder ontwikkelen.
Je bent een teamplayer en als fysiotherapeut geef je een krachtige impuls aan de professionalisering van het paramedisch team.
Je staat geregistreerd in het  BIG register (fysiotherapeut) en in het CKR van het KNGF.
Je hebt ervaring of kennis van het programma IntraMed.
Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
Je bent cliëntgericht, betrokken, kwaliteitsbewust, respectvol en flexibel.
Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen.
Je levert een actieve bijdrage aan ontwikkelingen voor Valkenhof.
Je bent in staat om te netwerken met collega’s en verwijzers in de regio.
Een netwerk registratie en/of afgeronde cursus ten behoeve van groepstraining voor cliënten met hart en/of long aandoeningen (of bereidwilligheid hiertoe) is een pre.

Specialisatie manueel en/of bekken fysiotherapie is een vereiste.

Wat bieden wij?
Er wordt gestart met een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling.
Naast een pakket van goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij je diverse ontwikkelmogelijkheden en  een salaris conform CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) FWG 55.