Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Franssprekende Klantadviseur 25 - 32 uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 80 keren bekeken
Vacature omschrijving

De functie:
Omdat steeds meer Franstalige klanten Tuinmaximaal weten te vinden, zijn we op zoek naar een Franssprekende Klantadviseur.

Jij bent in deze rol het eerste aanspreekpunt voor klanten en dealers van Tuinmaximaal. Je zorgt ervoor dat het bestelproces van begin tot einde soepel verloopt. Dit begint met een adviserende rol naar klanten en/of een van de honderden dealers van Tuinmaximaal via e-mail, telefoon of in onze showroom. Na het adviseren en overleggen over de mogelijkheden worden door jou orders administratief afgehandeld en help je met de routeplanning van deze orders voor een van de montage- of leverteams van Tuinmaximaal. Kortom, je hebt een heel afwisselend takenpakket en je werkdag vliegt voorbij!

Werktijden en locatie:
Een 24-, 32-, of 40-urige werkweek waarbij je op basis van 40 uur gemiddeld 75% van de zaterdagen en zondagen werkt. Doordeweeks zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 waarbij we werken met een vroege en late dienst welke op basis van voorkeuren worden ingepland. In het weekend zijn we geopend van 09.00 tot 18.00 uur. De werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven.

Functie-eisen:
- Je bent inzetbaar tijdens de werktijden die hierboven zijn omschreven;
- Minimaal Mbo werk en denk niveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Je hebt kennis van de Franse taal en bent bereid om dit tijdens werktijd verder te ontwikkelen.

Wat wij jou bieden:
- Een junior startsalaris van €1800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding, worden je eventuele overuren allemaal uitbetaald, bouw je pensioen op en ontvang je flinke toeslagen tot wel 200% extra op werken tijdens feestdagen (regeling 2019).
- Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.
- Een gezellige werksfeer binnen een enthousiast team;
- Vastigheid;
- Een gevarieerde baan, geen dag is hetzelfde;
- Doorgroeimogelijkheden binnen een groeiend bedrijf.

Over ons bedrijf:

Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa.

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen we samen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.