Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Flexodrukker 33 - 40+ uur vacature

Productie Reusel 157 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een ervaren drukker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een zeer innovatieve en groeiende drukkerij? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat ga je doen?

Als drukker stel je de UV-, LED- en Flexodrukmachines nauwkeurig in. De instellingen die je moet gebruiken om tot het mooiste eindresultaat te komen, ken je met je ogen dicht. Kleurgebruik, repeatlengtes en stanstekens hebben geen geheimen voor jou. Je werkt met verschillende technieken en materialen aan uiteenlopende opdrachten waardoor geen dag hetzelfde is.
De drukpers bedien en beheer je zelfstandig en je zorgt dat de deadline gehaald wordt. Bij technische problemen ben jij degene die het probleem kan oplossen. Je onderhoudt de drukpersen en verricht service wanneer dat nodig is.

Wie ben jij?

  • minimaal mbo-niveau met grafische kennis of relevante ervaring (mag ook offsetdruk zijn)
  • communicatief
  • interesse in het oplossen van technische problemen
  • kleurkennis
  • interesse voor informatica
  • je kan zeer nauwkeurig werken en je hebt oog voor detail
  • dynamisch en leergierig
  • bereid tot werken in 3 ploegen

Wat krijg je?

Een afwisselende baan bij een moderne drukkerij, eventueel met doorgroeimogelijkheden. Je gaat met een klein vast team werken, met mensen waar jij een klik mee hebt. De meest ervaren collega’s gaan je alle kneepjes van het vak en van de specifieke technieken leren. Je werkt 40 uur per week, in 3 ploegen, maar in de weekenden heb je sowieso lekker vrij. Het salaris ligt tussen de €2350,- en €3000,- conform de grafische cao en afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Uiteraard krijg je ook ploegentoeslag. Je begint op uitzendbasis, maar bij goed functioneren treed je in dienst bij onze opdrachtgever.

Wie is onze opdrachtgever?

Een dynamisch, grafisch familiebedrijf uit de Kempen met zo’n 60 werknemers. Iedere week worden er duizenden meters aan flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten en In Mould labels gemaakt. En dat op moderne flexo-drukmachines met geavanceerde druktechnieken. Het drukwerk wordt verkocht van Korea tot Zuid-Amerika aan grote afnemers als Amstel, McDonalds, Unilever, Heineken en Ahold.

Het bedrijf heeft jong en oud in dienst, als je maar gemotiveerd bent. De eigenaar loopt zelf ook in een stofjas rond en springt bij waar nodig. Ze zijn zeer begaan met hun medewerkers en doen er alles aan om een optimaal werkklimaat te creëren. Lachen hoort daar absoluut bij! Er worden regelmatig evenementen voor de werknemers en hun gezin georganiseerd.

Heb je zin om het team van onze opdrachtgever te komen versterken? Neem dan snel contact op met Joyce Waterreus op 040-3400038