Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Financieel Administratief Medewerker 33 - 40+ uur vacature

Administratie Haaren 915 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Haaren zoeken wij een fulltime financieel administratieve duizendpoot, voor 36 – 40 uur per week. Ben jij een accurate doener en hou jij ervan om te zorgen dat de administratie op orde is? Reageer dan direct op deze uitdaging!

Wij zoeken een kandidaat die zich onder andere richt op het gehele crediteurenproces. Hierbij hoort ook het boeken van (grote aantallen) inkoopfacturen en het samenstellen van betalingen. Daarnaast ondersteun je in de boekhouding van de diverse deelnemingen van de organisatie. Er wordt gewerkt met het systeem Dynamics Navision.

Jij hebt minimaal een MBO-opleiding in de richting van financiële administratie/boekhouding en hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring als Financieel Administratief Medewerker. Kennis van Dynamics Navision is een pre. Daarnaast zoeken we gericht naar een kandidaat die pro-actief is in het meedenken en het doen van verbetervoorstellen om effeciency slagen te maken in de administratie. Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je analytisch, flexibel en accuraat.

Onze opdrachtgever is een landelijk organisatie met haar hoofdkantoor gevestigd in de driehoek Den Bosch / 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Helaas is ze lastig bereikbaar met het openbaar vervoer en is het hebben van eigen vervoer zeer wenselijk.

Gunstige arbeidsvoorwaarden conform de CAO, prettige werksfeer in een open organisatie, veel ruimte voor eigen inbreng en ruimte om jouw kennis en ervaring verder te ontwikkelen. Het betreft een functie voor 36 tot 40 uur per week waarbij 40 uur de voorkeur geniet.  De functie wordt gesteld met de intentie tot een vast dienstverband op de langere termijn.