Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Fijnmechanisch Bankwerker 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 579 keren bekeken
Vacature omschrijving

 

Fijnmechanisch Bankwerker

Voor VDL ETG Eindhoven zijn wij op zoek naar een edelsmid die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ben jij nauwkeurig, heb je een passie voor techniek en vind je het leuk om fijne werkzaamheden te verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving 

Als fijnmechanisch bankwerker heb je een afwisselende baan die een technische uitdaging biedt aan medewerkers die niet van routine houden. Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig afwerken van fijnmechanische producten die een hoge mate van nauwkeurigheid vereisen. Je werkt zelfstandig op basis van tekeningen en voorschriften.
 

Functie eisen

  • Afbramen van diverse metaalsoorten, gedeeltelijk onder de microscoop
  • Schuren en polijsten van vacuumvlakken
  • Afwerken van O-ring groeven

Fijne motoriek is voor bovenstaande werkzaamheden zeer belangrijk. 

Een achtergrond in edelsmederij is vaak passend gebleken op deze functie. 

 

Wat bieden we?

Werken bij VDL ETG betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Daarnaast zijn er binnen VDL ETG uitstekende arbeidsvoorwaarden en er zijn vele mogelijkheden om door te groeien.

 

Het bedrijf

Bij VDL ETG Eindhoven ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is. Wij bieden je technische uitdagingen waarbij je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.