Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Ervaren Spuiter / Voorbewerker voor spuiten van hoogwaardig technische producten 33 - 40+ uur vacature

Productie Nieuwkuijk 667 keren bekeken
Vacature omschrijving

Is kwalitatief goed werk afleveren voor jou vanzelfsprekend? Wil jij jouw ervaring inzetten om onze hoogwaardig technisch producten de finishing touch te geven? Werk je nauwkeurig  en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan is dit jouw kans!

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:
Ervaren Spuiter / Voorbewerker
 
Ons bedrijf:
Ottobock Equipment is ontwikkelaar, producent, leverancier en servicebedrijf van complete werkplaatsinrichtingen voor de orthopedische techniek, schoenherstelbranche en diverse Footcare-branches als orthopedische schoentechniek en podotherapie. Het bedrijf vormt onderdeel van het Duitse bedrijf Ottobock. De vestiging in Nieuwkuijk fungeert als het wereldwijde hoofdkantoor van Planning & Equipping. We verwijzen je graag naar https://pe.ottobock.com/nl/ voor een uitgebreide kennismaking met ons bedrijf.
 
De functie:
In onze spuiterij geef je de finishing touch aan onze hoogwaardig technische producten: voorbewerken, strak maken en spuiten van onze machines, machineonderdelen en zeer hoogstaande producten uit de medische wereld (prothesen en orthesen).
Je werkt in een klein team dat de verantwoordelijkheid heeft om zowel serieproductie als klant-specifieke producten te verwerken. Dit in verschillende kwaliteiten, variërend van industrieel tot hoogwaardig tot zeer hoogwaardig.

Functie-eisen:
Als volwaardige spuiter / voorbewerker beschik je over de volgende ervaring:

  • Je bent accuraat en kwaliteitsbewust
  • Met jouw enthousiasme en goede communicatievaardigheden kan je zowel zelfstandig als in een klein team werken
  • Je hebt ervaring met het verwerken van diverse soorten lak met de bekerspuit en/ of drukvat. Ervaring met autolak systemen is een pré
  • Je hebt oog voor verbetering en wil bijdragen aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen

 
Wat bieden wij:
Als dynamische organisatie bieden we je een functie in een informele sfeer. We hechten veel waarde aan plezier in het werk, goede communicatie en dragen zorg voor onze werknemers. Daarbij horen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden van de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf.  
 
Is je interesse gewekt en herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan maken we graag kennis met je! Mail je motivatie en cv ter attentie van Marjon van Stipdonk: m.vanstipdonk@ottobock.com

Keywords: Productiemedewerker, Assemblagemedewerker, Werkplaatsmedewerker, Assembler, Assemblage Medewerker, Productiewerk, Productie Medewerker, Finisher, Medische apparatuur, Machinebouw