Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Engineer Elektrotechniek 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 3763 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior engineer elektrotechnische installaties die zijn technische kennis wil inzetten op uitdagende projecten.
Je hebt een brede vakinhoudelijke kennis op het gebied van gebouwinstallaties. Zowel voor midden- en laagspannings- als voor zwakstroomstallaties heb je ontwerpervaring en weet je hoe deze in de praktijk worden gerealiseerd.
Adviesvaardigheden en goede communicatieve eigenschappen zijn nodig om op een juiste manier invulling te kunnen geven aan het verwachtingspatroon van opdrachtgevers en interne organisatie.
Ben je minder ervaren maar heb je duidelijke potentie om je te ontwikkelen naar de gevraagde functie dan dagen we je ook uit om te solliciteren.
Taken:
Binnen het projectteam bestaan jouw werkzaamheden uit het zelfstandig ontwerpen van de elektrotechnische installaties. Hiertoe behoren o.a. het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, de dimensionering, de apparatuurselectie en het opstellen van begrotingen. In werkomschrijvingen en bestekken verwoord je in detail het ontwerp.
Tijdens ontwerpvergaderingen en ander intern- en extern overleg bewaak je de eisen en kwaliteit van het ontwerp. Je kunt coördineren en herkent de workflows van de andere disciplines.
Binnen jouw projecten stuur je onze project- en BIM-engineers aan en ben je verantwoordelijk om de werkzaamheden binnen de gestelde financiële kaders uit te voeren.
Ons bureau heeft een duidelijke visie en de nodige ervaring op het gebied van werken in een 3-D model (BIM). Het heeft onze voorkeur dat je (op termijn) een gedeelte van de ontwerpwerkzaamheden in het 3-D model uitvoert.
Persoonlijke eigenschappen:
Je hebt een ondernemende en flexibele werkhouding en kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je kunt nauwkeurig werken binnen beschikbare kaders. Je neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Je hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen en kunt kennis ook overdragen.
Functie-eisen:
-  HBO elektrotechniek met diploma (of aantoonbaar HBO niveau).
-  Vakgerichte opleiding(en), bij voorkeur HIT-E (of ambitie om dit te volgen).
-  Beheersing van Revit en autocad (stabicad is een pre).
-  Praktijkervaring in een vergelijkbare functie.
Arbeidsvoorwaarden:
Primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

-  Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, zowel in de breedte als de diepte.
Collegiale werksfeer.