Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Elektromonteur liftenbouw 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 733 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in zowel goederen- als personenliften voor de industriële sector en de utiliteit. Zij houden alle technische ontwikkelingen in hun vakgebied nauwlettend in de gaten en passen de nieuwste technieken toe.  Ze zijn oplossingsgericht en zetten de wensen van de klant op één.

De functie:
Je gaat samen met je collega’s het hele assemblageproces van de liften begeleiden. Je gaat alle onderdelen vanaf tekening  en/of schema monteren voor de liften die gebruikt gaan worden in hoogbouwprojecten. Hierbij moet je ook denken aan het monteren en aansluiten van de elektrotechnische onderdelen, instellen dan wel inregelen van parameters van frequentieregelaars en het aansluiten van motoren. Ook de besturing wordt door jou aangesloten door vanaf elektrische schema’s de besturingskasten en bedieningspanelen te plaatsen. Testen van het eindproduct is je laatste stap in het proces. Meedenken in oplossingen wordt aangemoedigd!


Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde technische opleiding (MBO / MTS / LTS), bij voorkeur Elektrotechniek of Metaal
  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van het aansluiten van besturingen in de machinebouw
  • Het vermogen om te gaan met een hectische omgeving; je bent stressbestendig
  • Creatieve oplossingen, die wel veiligheid altijd in het oog houdt
  • Een zelfstandige, flexibele, nauwkeurige, klant- en servicegerichte houding

Over TSD:
TSD Groep is bemiddelaar van professionals in de techniek. We matchen op werkplezier én werkprestaties. Zo leveren we meerwaarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus.