Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Eerste Monteur Regeltechnische Installaties 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 2810 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar een fulltime 1e Monteur Regeltechnische Installaties . De werkzaamheden richten zich met name op de ombouw van regeltechnische installaties (elektrotechnisch gericht) ten behoeve van koel- en vriesinstallaties in supermarkten, winkelketens e.d.

Het zijn vaak tijdelijke projecten die binnen een efficiënt samenspel tussen meerdere bouwpartijen in een korte realisatietijd afgerond moeten worden. Je werkt samen in een gezellig team en zorgt dat de regeltechnische installaties optimaal werkend zijn. Er is tijd voor een goede voorbereiding waardoor je een kwalitatief goed product kunnen leveren. Technisch uitdagend. Iedere winkel een nieuwe uitdaging.

 Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever op de projectlocatie betreffende de dagelijkse operationele werkzaamheden van een deel van het project, of het gehele project afhankelijk van de omvang. Je hebt de leiding over het (deel)project en bent verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van de taken.

 Je verdeelt de operationele taken die dagelijks uitgevoerd moeten worden. Je bent zelf deelnemer in het uitvoerende team. Je bewaakt de realisatie van de planning en het verbruik van de montage-uren die door de projectleider zijn opgesteld voor een specifiek (deel)project.

 Verder verzorg je en bewaak je de technische, organisatorische en logistieke voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden binnen de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. Het bewaken van de kwaliteit van het uitgevoerde werk van eigen collega’s en onderaannemers is tevens ook een van je taken.
 
Voor deze uitdagende functie vragen we:

  • Het in bezit zijn van het vakdiploma Mbo-3 diploma Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties (of vergelijkbaar vakdiploma);
  • Kennis en ervaring in regeltechniek;
  • Het kunnen lezen van regeltechnische schema’s;
  • Enkele jaren ervaring in het werken met gebouwgebonden elektrotechnische installaties;
  • In bezit van het veiligheidscertificaat (VCA), bij voorkeur VOL;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Competenties zoals goede mondelinge communicatie (Nederlands en Engels), voldoende schriftelijke communicatie (Engels en Duits i.v.m. lezen manuals), flexibiliteit, organiserend vermogen, kwaliteitsgerichtheid en kunnen samenwerken.

 
Meer informatie: Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marianne de Wolff, Manager P&O (040-259 1072).
 
INTERESSE?
Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie, meld je dan met korte sollicitatiebrief en C.V. voor 1 november 2018 bij Marianne de Wolff, afdeling P&O. E-mail: marianne.dewolff@mansveld.nl (o.v.v. naam vacature en eigen naam) .