Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

EERSTE AUTOTECHNICUS / AUTOMONTEUR - SEAT - SKODA - DEN BOSCH 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 1244 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functieomschrijving
Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus / technisch specialist / Monteur, bij voorkeur met APK bevoegdheid. 

Zomaar een werkdag bij
Je komt 's ochtends aan in de werkplaats en klokt in dat je aanwezig bent. Het is druk er staat weer een hoop werk op de dagplanning. Je meldt je bij je voorman en samen nemen jullie door welke klussen er vandaag voor jou op de planning staan. Je pakt je gereedschapskist en begint met een Skoda Octavia waar een storingslampje brandt. Jij weet precies wat jou te doen staat en gaat op zoek naar wat de storing veroorzaakt, dit heb je vrij snel gevonden want diagnose stellen is jouw specialiteit. Als de klant de auto op komt halen vraagt de service adviseur jou om nog wat vragen van de klant te beantwoorden. Zo verlaat er, mede dankzij jou, weer een tevreden klant de garage. Daarna ga je bij een VW Passat een apk keuring verrichten. Zorgvuldig inspecteer je de auto op alle voorgeschreven punten en brengt je advies uit. De service adviseur overlegt de punten met de klant, waarna jij overgaat tot reparatie en vervolgens de apk afmeldt. Je ruimt je werkplek netjes op, want na de lunch vertrek je naar de importeur voor een technische training over de nieuwe modellen Touran en Sharan

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 580 medewerkers.

Functie eisen

  • Een opleiding tot eerste automonteur / eerste autotechnicus of technisch specialist 
  • APK bevoegdheid, STEK en/of andere diploma's is een pré
  • Enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan auto's, bij voorkeur binnen een dealerbedrijf
  • Rijbewijs B

Persoonlijke vaardigheden

  • Leergierig en ambitieus
  • Doorzettingsvermogen
  • Een flexibele instelling 
  • Een teamplayer-mentaliteit