Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

EERSTE AUTOTECHNICUS / AUTOMONTEUR AUDI / VOLKSWAGEN - DEN BOSCH 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 1105 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor ons team in Den Bosch zijn we op zoek naar Eerste Automonteurs of Technisch Specialisten (in opleiding). Wil jij in onze nieuwe vestiging in Den Bosch op de Balkweg gaan werken? 

Functieomschrijving
Voor onze Volkswagen / Audi vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar Eerste autotechnicus / Automonteur / Technisch specialist voor het merk Audi en Volkswagen, eventueel met APK bevoegdheid. 

Zomaar een werkdag bij
Je komt 's ochtends aan in de werkplaats en klokt in dat je aanwezig bent. Het is druk er staat weer een hoop werk op de dagplanning. Je meldt je bij je voorman en samen nemen jullie door welke klussen er vandaag voor jou op de planning staan. Je pakt je gereedschapskist en begint met een Audi A3 waar een storingslampje brandt. Jij weet precies wat jou te doen staat en gaat op zoek naar wat de storing veroorzaakt, dit heb je vrij snel gevonden want diagnose stellen is jouw specialiteit. Als de klant de auto op komt halen vraagt de service adviseur jou om nog wat vragen van de klant te beantwoorden. Zo verlaat er, mede dankzij jou, weer een tevreden klant de garage. Daarna ga je bij een Audi A6 een apk keuring verrichten. Zorgvuldig inspecteer je de auto op alle voorgeschreven punten en brengt je advies uit. De service adviseur overlegt de punten met de klant, waarna jij overgaat tot reparatie en vervolgens de apk afmeldt. Je ruimt je werkplek netjes op, want na de lunch vertrek je naar de importeur voor een technische training over de nieuwe modellen Touran en Sharan.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 580 medewerkers.

  Wat vinden wij belangrijk?

  • Je hebt een opleiding tot eerste autotechnicus of technisch specialist
  • APK bevoegdheid, STEK en/of andere diploma's is een pré
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan auto's, bij voorkeur binnen een dealerbedrijf
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woont in de omgeving

Hoe ben jij als persoon?

  • Je hebt een representatief voorkomen
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je hebt een teamplayer-mentaliteit
  • Je werkt graag in een van de mooiste panden in de autobranche