Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Documentalist 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eersel 759 keren bekeken
Vacature omschrijving

Premier Tech Chronos (PTC) dat gevestigd is in Canada en kantoren over de hele wereld heeft, is de verpakkingsapparatuurgroep van Premier Tech. PTC is een van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur ter wereld en staat in de industrie voor flexibele en stijve verpakkingen algemeen bekend om haar geavanceerde verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor klein- en grootschalige productie.

Ben jij een techneut met een focus op kwaliteit en oog voor detail? Voor onze locatie in Eersel zijn we op zoek naar een fulltime Documentalist om ons team te versterken.

De rol
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het schrijven en opmaken van technische documenten en handleidingen en het maken van illustraties. Daarnaast heb je invloed op de procedures rondom de documentatie. Op een innovatieve manier zorg jij voor de connectie tussen techniek, taal en grafische vormgeving. Het doel is werken op een zo’n efficient mogelijke manier en daarom zorg je voor duidelijke, overzichtelijke tekeningen en een goede werkbeschrijving. Als basis en bron gebruik je de bestaande database maar er is uiteraard ook ruimte voor verbetering en innovatie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je schrijft Engelstalige technische documentatie voor alle producten van Premier Tech Chronos;
 • Je maakt de exploded views (grafische tekeningen), zodanig dat iedere klant of engineer waar dan ook ter wereld met gemak gebruik kan maken van de handleiding – er is een grote ambitie om hiervoor gebruik te gaan maken van MadCap Flare software voor manuals;
 • Je bent bekent met risico- en CE beoordelingen;
 • Je hebt oog voor detail, zicht op het grotere geheel en beheert de standaarden / normeringen;
 • Je hebt contact met alle afdelingen binnen Premier Tech Chronos – jij bent voor deze afdelingen de persoon die de techniek en theorie omzet in een werkbare procesbeschrijving. Hiervoor schrijf je de concrete handleidingen.

Onze ideale kandidaat:

 • Is enthousiast, creatief en heeft 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Weet op een natuurlijke manier te communiceren en de verkregen informatie om te zetten in een duidelijke beschrijving;
 • Heeft ervaring met MS Office, 3D-, eventueel fotobewerking- en illustratiesoftware – MadCap Flare ervaring is een pré;
 • Is nauwkeurig, heeft een oog voor verbeteringen maar staat ook open voor feedback vanuit de (interne en externe) klanten;
 • Is vloeiend in Nederlands en Engels (woord en geschrift) – meerdere vreemde talen zijn een pré.
   

WIJ ZIJN HET TEAM VAN PREMIER TECH…

PAS JIJ BIJ ONS?

Premier Tech (PT), dat is ruim 95 jaar passie, met meer dan 4 500 teamleden in 27 landen. Inderdaad: teamleden en geen werknemers. Dankzij het teamwork van onze drie groepen (op het gebied van land- en tuinbouw, industriële installaties en milieutechnologie) groeien we overal ter wereld we steeds verder door. We zijn intrapreneurs* in hart en nieren. We dagen voortdurend de status quo uit om onze grenzen verder te verleggen. We schrikken niet terug voor gecalculeerde risico’s en we zijn niet bang om onderweg fouten te maken. We streven ernaar om altijd van onze activiteiten te leren, we benutten alle groeikansen, ook de lastige, en we delen met elkaar de kennis over onze successen (en die vieren we ook!) én onze mislukkingen. Al met al zijn we tot in onze haarvaten gemotiveerd om uit te blinken in alles wat we doen... Wij zijn het team van Premier Tech.

 

4 500 teamleden   27 landen   45 vestigingen

C$ 793.6 miljoen omzet   10,5% jaarlijkse groei (al 25 jaar)

 

* Intrapreneur [znw]: een professional die van binnenuit een bedrijf opbouwt en bijdraagt aan een cultuur die waarde creëert.

 

MEER WETEN OVER ONZE CULTUUR?

ONTMOET ONS OP SOCIALE MEDIA