Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Docent exacte vakken - Procestechnologie 33 - 40+ uur vacature

Onderwijs Eindhoven 166 keren bekeken
Vacature omschrijving

Haal jij als docent exacte vakken het beste uit onze studenten?
Summa Procestechnologie zoekt een docent voor hun operatoropleidingen voor 0,8 tot 1 fte. De school verzorgt opleidingen voor bedrijven zoals Océ, DAF, VDL, Wienerberger, ASML, Prysmian, Vlisco, Nyrstar, Aviko, NXP en Trespa op mbo-niveau. Daarnaast bieden we bedrijven met een specifieke scholingsvraag een product op maat in het kader van “Een leven lang leren”, dit varieert van korte cursussen tot langdurige trajecten. Veel van onze opleidingen vinden plaats bij bedrijven (in-company).
Als docent voor de procestechniek heb je affiniteit met de procesindustrie/maakindustrie, want je begeleidt studenten die in deze bedrijfstak werken. Je hoofdtaak is om theorie- en praktijkinstructies te geven op het gebied van procestechniek, procesbeheersing, natuurkunde, scheikunde en wiskunde. De lessen zijn klassikaal of in een open leercentrum op school of in het bedrijf. Je begeleidt de studenten en weet hen zodanig te stimuleren en te motiveren, dat ze een persoonlijke topprestatie behalen. De leeftijd van deze studenten ligt tussen de 20 en 55 jaar.
Daarnaast verwachten wij van alle medewerkers dat zij een bijdrage leveren aan opleidingsgebonden activiteiten en meedenken over onderwijsontwikkeling.
 
Over het Summa College
Het Summa College is een mbo-instelling in Brainport regio Eindhoven. De regio die wil uitgroeien tot een van de drie belangrijkste toptechnologieregio’s van Europa. Dat kan alleen met goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Onze opdracht is om die op te leiden. Via onze kernwaarden professionaliteit, toewijding en verantwoordelijkheid helpen wij onze studenten om het beste uit zichzelf te halen zowel in hun vakgebied als in hun persoonlijke ontwikkeling. In hechte samenwerking met bedrijven en instellingen leveren wij uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs, in een omgeving waar studenten zich welkom en thuis voelen.
 
Wat vragen wij van je?

 • Je weet je enthousiasme voor je vak over te brengen op je studenten en bent communicatief sterk.
 • Je investeert in je eigen ontwikkeling.
 • Je hebt affiniteit met de procesindustrie, maakindustrie en chemie.
 • Je hebt laten zien zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
 • Je vindt het geen probleem om te reizen. Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een auto.
 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Chemische of Levensmiddelentechnologie, Maintenance, Procestechnologie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde of andere hts-opleiding. Je hebt een lesbevoegdheid of bent bereid om deze te gaan halen.
   
  Wat bieden we je?
 • Boeiend werk in een klein team waarin je samen verantwoording neemt voor de uitvoering van het onderwijs in de procesindustrie.
 • Een gedegen inwerkperiode waarbij je begeleid wordt door ervaren docenten.
 • Een prettig werkklimaat in een toonaangevende organisatie waar we in elkaars ontwikkeling investeren ten behoeve van de student.
 • Een ontwikkeltraject naar de functie docent LC behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Een salaris volgens de cao mbo, schaal LB, maximaal € 4218,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

 
Wil jij het beste uit onze studenten en jezelf halen?
Heb je interesse? Ga vóór 21 oktober 2019 naar onze website www.summacollege.nl/over-het-summa-college/werken-bij en kies de juiste vacature. Klik vervolgens op de groene knop “solliciteren'. Zet op je sollicitatie het vacaturenummer 6401. Wil je eerst meer informatie, bel dan Ruud van Melis, Teamleider Summa Procestechnologie, telefoon 06 31 77 03 23.
 
De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 25 oktober as. tussen 8.00 en 14.00 uur.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.