Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CRM-Medewerker N.o.t.k. vacature

Callcenter/ Contactcenter Eindhoven 763 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij bij Tuinmaximaal zorgen voor 100% tevreden klanten en ben je graag bezig met social media? Lees dan verder!

Functieomschrijving:
In het team begin je als Junior Customer Relationship Management (CRM) medewerker waarbij je verantwoordelijk bent voor de snelle aftersales, klachtpreventie, reviews en al het social media. Je zult regelmatig contact hebben met interne afdelingen als Planning en Klantenservice om tot een goede oplossing te komen. Kortom, het doel van het CRM team is 100% tevreden klanten.

Doorgroeien bij Tuinmaximaal:
Bij goed functioneren zijn er doorgroeimogelijkheden naar Medior of (op langere termijn) Senior CRM, waarbij je een breder takenpakket zal krijgen en ook het aanspreekpunt wordt voor Junior medewerkers.

Voorbeelden van de te verrichten werkzaamheden:
- Consumenten en dealers adviseren met servicevragen in de showroom, per telefoon en mail
- Het proactief onderhouden van contact met klanten op social media en reviewwebsites
- Je richt je op een goede aftersales
- Analyseren van klachten en verbeteringen in processen voorstellen die de klachten zullen voorkomen.
- Het ondersteunen van de Klantenservice bij drukte en feestdagen.

Werktijden en locatie:
Een 32-, of 40-urige werkweek waarbij je één weekenddag werkt. Doordeweeks zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 waarbij we werken met een vroege en late dienst welke op basis van voorkeuren worden ingepland. De werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven.

Functie-eisen:
- Je bent inzetbaar tijdens de werktijden die hierboven zijn omschreven
- Je hebt Mbo+ werk en denkniveau (door opleiding of werkervaring)
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je hebt minimaal een matige kennis van de Duitse of Franse taal en bent bereid om dit tijdens werktijd verder te ontwikkelen.
- Je bent bereid de eerste 14 dagen het inleertraject van Klantenservice te volgen om de benodigde basiskennis op te doen.
- Je bent tijdens het inleertraject van CRM 40 uur per week beschikbaar, waarvan in ieder geval maandag tot en met donderdag en één weekenddag. Welke weekenddag is overeen te komen.
- Je zet klantvriendelijkheid op de eerste plaats en maakt klant weer tevreden
- Je staat sterk in je schoenen
- Je kunt zelfstandig en secuur werken

Wat wij jou bieden:
- Een junior startsalaris van €1900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding, worden je overuren allemaal uitbetaald, bouw je pensioen op en ontvang je flinke toeslagen tot wel 200% extra op werken tijdens feestdagen (regeling 2019).
- Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.
- Een gezellige werksfeer inclusief gezelligheid in onze club tijdens pauzes en na werktijd.
- Vastigheid.
- Een gevarieerde baan, geen dag is hetzelfde.
- Doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiend bedrijf.

Over ons bedrijf:
Tuinmaximaal slaat door middel van intelligente oplossingen binnen het bedrijfsproces sinds 2013 alle schakels in de keten over en verkoopt terrasoverkappingen en glazen schuifwanden via een webwinkel rechtstreeks aan consumenten en dealers. Tuinmaximaal is in korte tijd marktleider in de Europa geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar en blijft sterk doorgroeien. Door de korte implementatietijden en het meegaan met de laatste technologieën blijft Tuinmaximaal haar concurrenten voor. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland en heeft daarnaast een showroom waar klanten van verre naartoe komen door het grote prijsverschil met andere aanbieders. Tuinmaximaal heeft in 2018 voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Waar Tuinmaximaal in 2017 al de bronzen FD Gazellen in de categorie middelgroot mocht ontvangen, won de marktleider in terrasoverkappingen in november 2018 de Gouden FD Gazellen Award in de categorie grote bedrijven.

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?
Stuur dan je CV met foto en motivatie naar Tuinmaximaal.