Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Corporate Recruiter 33 - 40+ uur vacature

Personeel & Organisatie Son en Breugel 1605 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Son, onderdeel van Van Loon Group en gevestigd op Ekkersrijt, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. De locatie in Son is in gebruik genomen in 2017 en gebouwd volgens de modernste normen qua duurzaamheid. Voor de Van Loon Group zoeken wij een:

Recruiter

De functie

In functie van Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het recruitment binnen de gehele Van Loon Group. Je werkt hierbij nauw samen met de HR Adviseurs van de verschillende locaties.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten en bureaus voor functies in alle lagen van de organisatie. Zo selecteer jij de ene dag zelf kandidaten voor diverse productie/technische functies en ben je de andere dag  kandidaten aan het searchen voor een management functie via Social Media kanalen.

Je stelt zelf in samenspraak met de HR adviseurs de vacatureteksten op en zorgt voor een goede aanwas en selectie van kandidaten. In de meeste gevallen voer jij de eerste selectie gesprekken met potentiele kandidaten.

Jij hebt een goed inzicht in de knelpunten en kansen in de arbeidsmarkt en weet met welke partners je moet samen werken om de juiste kandidaten voor onze vacatures of stageplaatsen te bereiken. Je organiseert of neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals speeddates, banenmarkten open dagen. Ook verzorg je (online) de arbeidsmarktcommunicatie en beheer je de vacatures op ons interne communicatie medium.

Je zorgt er voor dat je goed op de hoogte bent van ontwikkelingen  in je vakgebied, stelt  management rapportages op, komt met verbetervoorstellen en werkt volgens een (budget) jaarplan.

 

Jij en Van Loon Group

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan binnen een enthousiast team van 12 HR professionals in een groeiende en succesvolle organisatie. Van Loon kent een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en professionele maar informele werkomgeving.

 

Jouw profiel

Wij zoeken een proactieve, enthousiaste Recruiter die graag zelfstandig aan de slag gaat en past in een dynamische werkomgeving. Je staat van nature sterk  in je schoenen en gaat efficiënt te werk. Je ziet wat er nodig is op het gebied van recruitment en weet anderen hiervan te overtuigen.

 

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

  • Een afgeronde HBO diploma .
  • 4 tot 6 jaar ervaring in recruitment/ HR
  • Een visie op het opzetten en verbeteren van arbeidsmarktcommunicatie
  • Ervaring met het werken met jobboards en social media
  • Uitstekende gespreks-, schrijf-, en adviesvaardigheden .