Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Constructeur / Tekenaar 33 - 40+ uur vacature

Techniek Someren 1217 keren bekeken
Vacature omschrijving

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1991 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

Constructeur / Tekenaar

Functie omschrijving:
In deze functie werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de productie-engineering van machines. Je bent in staat om de constructie in detail uit te werken en om het overzicht te bewaken in totale machinelijn en Robotsystemen. Voor de meest gebruikte machineonderdelen creëer je een standaard die keer op keer toegepast kan worden, maar aangezien we klant specifieke projecten realiseren, zal er ieder project wel een beroep worden gedaan op je creativiteit en inventiviteit. Samen met de huidige enthousiaste collega’s bouwen we de komende jaren aan het volledige portfolio van onze machines.

Kennis/eigenschappen:

  • gedreven praktisch ingestelde HTS opgeleide (WTB of Mechatronica) techneut met naast 5 jaar constructieve werkervaring in de machinebouw passie voor het vak en veel ervaring met alle facetten van complete machinebouwprojecten
  • enige jaren ervaring in een soortgelijke functie in de machinebouw (voedingsmiddelenindustrie is een pre)
  • niet bang je kennis te delen
  • gewend te communiceren met "derden"
  • ervaring met 2D- (Autocad) en 3D-systemen (Solidworks)
  • oog voor detail en sterk in het zien van afwijkingen en onnauwkeurigheden
  • je kunt meer dan 1 project tegelijkertijd handelen
  • proactieve en oplossingsgerichte instelling
  • ambities om door te groeien naar de technische top.

Wat bieden wij?
KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!
Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software.
Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van Otterdijk, via +31(0)493 496130. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: pz@koat.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.